Beskrivning

Publicerad igen med korrekta foton.

En äldre bok om bansträckningen på järnvägen statsbanan Morjärv-Lappträsk. Samt Landsvägen Morjärv-Lappträsk-Boden. Sidor med planscher som viks ut. Ritningar, kartor, statistik och annan intressant info.Ca 31x25 cm.tryckt 1912 om årtalet på framsidan är korrekt.

Se bilder för skick. Det förekommer trasiga sidor och bindningen håller inte helt ihop. Blekt framsida och baksida, gulnade sidor. Omslaget är tejpat i ryggen för lagning. Jag tror att alla sidor är med men kan inte garantera.

Givetvis samfraktar jag vid vinst av flera auktioner och kan vänta in om intresse finns för auktioner som avslutas senare.

Frakt med Postnord, Schenker, DHL eller avhämtning i Västerås. Obs, frakt med schenker tar längre tid eftersom jag inte kan lämna in så ofta - det kan ta drygt en vecka innan jag lämnar in. Angett fraktpris är de två billigaste alternativen, kontakta mig innan betalning om annat önskas.

Köparen betalar frakten. Fråga gärna om ni undrar över något. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmeddelande, se information om betalning mm där. Vid vinnande bud på flera av mina auktioner sampackar jag. Betalning helst inom 5 dagar. Jag tar ej betalt för packmaterial och jag packar mycket noga. Katt finns i hemmet. Lycka till!

Objektsnr 629078851

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 19:12

Bok om statsbanan Morjärv- Lappträsk (Boden) järnväg, 1912, tåg SJ,

Slutpris

|

123 kr

Auktionen är avslutad

impala-65-66 vann auktionen

Ylvalii

Västerås, Sverige

5.0

Ylvalii

Verifierad

Toppsäljare

1 442 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?