Beskrivning

?Roliga djurmönster barnhörlurar?: Designade nya och intressanta hörlurar med djurmönster med attraktiva färger. Det är en idealisk gåva för barn. Puersit hörlurar tjejer erbjuder dina barn en högkvalitativ ljudupplevelse. ditt barn kommer att gilla det. Spela, lyssna på musik och fokusera medan du studerar, inspirera barnen att lära sig för skojs skull.

?Bekväma och mjuka bär?: De förstorade, förtjockade, mjuka och bekväma öronkåporna är mycket lämpliga för barns öron; Huvudstrålen med mjuka kuddar sätter inget tryck på barnets huvud. unicorn hörlurar justerbart huvudband, robust och slitstarkt, lämpligt för barn i olika åldrar från 3 till 16 år, vikbar design, lätt att bära, lämplig för tillbaka till skolan, studera, planet, resa

?Säker hörselskydd?: Barns öron kan lätt skadas av höga ljud. Därför utrustar vi barns hörlurar med en volymbegränsare på 85 dB som kan förhindra att de mest destruktiva ljuden når öronen. Den inbyggda 85dB volymbegränsande tekniken kan säkerställa att volymen ligger inom den rekommenderade nivån (85dB) för att skydda trumhinnan och innerörat i barnen.

?Säkra och hållbara material?: Barnheadset är tillverkade av säkra, livsmedelsmaterial som kan skydda dina barn från personskador. Det robusta huvudbandet och den flätade nylonljudkabeln tål grova svängar och dragning av barn. Det går inte sönder, undvik smärtan från hörlursskador och förlänger hörlurarnas livslängd.

?Bred kompatibilitet?: Lätta hörlurar använder ett vanligt 3,5 mm hörlursuttag. Kompatibel med de flesta smartphones, datorer och surfplattor som iPhone / iPad / Samsung Galaxy / LG / Lenovo / Kindle Fire / Android-telefoner / datorer och andra enheter.

Objektsnr 629194276

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 13:35

Hörlurar barn, kabelhörlurar för tjejer, barnhörlurar med 85dB volymgräns, fällb

Pris

169 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?