Beskrivning

Här är en Logitech Carl Zeiss Tessar HD (1080p) webbkamera, den ultimata webbkameran för proffs och kreatörer. Upplev kristallklar video och högkvalitativt ljud med denna exceptionella enhet. Här är anledningen till att du ska välja Logitech Carl Zeiss Tessar-kameran:

Logitech är ett ledande globalt varumärke som erbjuder ett brett utbud av produkter för persondatorer och digital underhållning, inklusive webbkameror, headset och tangentbord.

Bildkvalitet: Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p ger enastående skärpa och detaljer, vilket säkerställer ett professionellt och högkvalitativt utseende under videosamtal och inspelningar.

Glaslins: Full HD-glaslinsen fångar knivskarpa och tydliga bilder och justeras smidigt och exakt för konsekvent högupplöst prestanda.

Synfält: Synfältet på 78° låter dig fånga ett brett spektrum av din omgivning, vilket gör den idealisk för konferenssamtal, produktdemonstrationer och virtuella rundturer.

Automatisk ljuskorrigering: Enheten är utrustad med automatisk HD-ljuskorrigering, som anpassar sig till dina ljusförhållanden och producerar ljusa och kontrasterande bilder.

Stereoljud: Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p har dubbla mikrofoner för tydligt stereoljud, vilket säkerställer optimal ljudkvalitet under ett videosamtal.

Kompatibilitet: Webbkameran är kompatibel med Windows 8 eller senare, mac OS 10.10 eller senare och Chrome OS, vilket gör den mångsidig och lämplig för olika operativsystem.

Förhöj dina videosamtal, presentationer och inspelningar med Logitech Carl Zeiss Tessar-kamera. Missa inte denna exceptionella webbkamera – köp den idag och upplev skillnaden i din videokvalitet.

Objektsnr 629161873

Visningar 128

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 22:38

Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p

Pris

1 000 kr

Slutar om

DanielS9

Borås, Sverige

5.0

DanielS9

Verifierad

93 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?