Beskrivning

Elgato FACECAM Full HD Streaming Camera är den kristallklara webbkameralösningen, perfekt för videosamtal eller streaming på plattformar som Twitch och YouTube på ditt hemmakontor eller din studio. Genom att använda den senaste tekniken kan Elgato förse dig med en enkel att montera webbkamera som kan leverera livfulla, balanserade och naturliga färger med ett fast fokus som alltid gör att du ser bäst ut, natt som dag.

Denna 1080P, 60 FPS webbkamera från Elgato har ett 82-graders synfält som gör att du kan få in din omgivning i ramen så att du verkligen kan uttrycka dig på stream och Elgato Prime Lens av studiokvalitet har alla åtta glaselement som ger optik av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt innehåll alltid är enastående. Med Elgato Facecam är du alltid i trygga händer så att du kan luta dig tillbaka, koppla av och fokusera på ditt spelande.

---

Linskyddet finns kvar (många tappar bort det), originalförpackning ingår, usb-c till usb-c sladd ingår (det är inte orginalsladden men en ersättningssladd från elgato som fungerar utmärkt med kameran).

Objektsnr 630003296

Visningar 443

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 13:26

Elgato FACECAM Full HD Streaming Camera

Slutpris

|

1 000 kr

Auktionen är avslutad

NovaSweden vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?