Beskrivning

Allt-i-ett skydd för Windows, iOS, Android och MacOS. Fungerar på upp till 5 enheter i ett år.

Skyddet innehåller förutom antivirusskydd även:

Skydd mot internethot: Avancerad säkerhet hjälper dig att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.

Secure VPN: Åtkomst till dina favoritappar och webbplatser vid anslutning till Wi-Fi hemma eller på språng med tryggheten av kryptering i bankklass.

Password Manager: Verktyg för att enkelt generera, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra inloggningsuppgifter online – på ett säkrare sätt.

Cloud Backup för PC: 50 GB molnbaserad lagring där du kan spara viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.

SafeCam : Varnar dig omedelbart om någon försöker komma åt din webbkamera och hjälper dig att blockera obehörig åtkomst.

Smart brandvägg för PC eller Brandvägg för Mac: Övervakar kommunikation mellan din dator och andra datorer och hjälper till att blockera obehörig trafik.

Virus Protection Promise: Från prenumerationen startar finns en Norton-expert till hands för att hjälpa dig hålla dina enheter virusfria, eller ge dig pengarna tillbaka.

Föräldrakontroll: Föräldraverktyg för att hjälpa dina barn att utforska internet på ett säkrare sätt.

Support: Via telefon eller chatt

Objektsnr 627431819

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 23:20

Norton Antivirus 360 Deluxe - 1 år 5 enheter inklusive 50 GB molnlagrinsutrymme

Slutpris

|

175 kr

Auktionen är avslutad

johandahl09 vann auktionen

musen1

Uppsala, Sverige

5.0

musen1

Verifierad

71 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?