Beskrivning

En platta som tål det mesta, Zebra ET50EN med gorillafodral samt den är stöttålig etc. och bara fodralet kostade 2000kr + moms.

Det följer med laddningsstation Docka (Rugged) med många strömadaptrar samt även ställningar som är låstbara och vanliga som kan installeras i bil, truck, spårvagn, lastbil etc men ingen handscanner följer med.

Docka 1-slot med Rugged adapter hdmi/ETH/3xusb 3.0 med strömadapter som kostar över 7000kr genom Dustin.

Bakluckor i mängder och handhållare för plattan som kostar runt 4000kr + moms utan batterier men vet ej hur funktionen utav batterierna är men plattan fungerar utan problem, extrautrustning för plattan är luckor samt flera usb 3.0 laddare, hdmi etc.

Alla hållare förutom X märkta med ett rött kryss samt även några sk paraplyklämmor samt två hållare och paraplyklämmor kostar tusenlappar, allt i detta har värderats till över 50.000kr och endast avhämtning gäller då allt detta väger över 20kg.

Skickar gärna flera bilder då detta ej får plats i Tradera annonsen

Zebra artikelnr. CRD-ET5X-1SCG2
Zebra artikelnr. CRD-ET5X-1SCOM2R
Zebra SG-ET5X-RHTP1-01
Zebra CBL-DC451A1-01
Zebra CBA-U42-S07PAR

Brodit 539894 hållare för bil/båt/lastbil etc med låsmekanism med nyckel så att plattan låses samt en massa andra Brodithållare, 2st nycklar följer med

Zebra ET50NT är endast en wi-fi platta där man inte kan använda simkort
Windows 10 Enterprise
4GB/64GB 10.1 skärm

Vid intresse finns även en till Zebra ET50NT fast denna är idag i privat ägo som såldes för 3000kr utan några tillbehör alls så kan fråga personen då jag vet att den ej används :-)

Skickar gärna flera bilder för de som har ett intresse

Garantin på plattan existerar inte längre men det gäller fortfarande på Windows i den från Zebra USA som har en fantastisk support, Zebra ET50NT är testad utav teknikerna under en hel dag o den godkändes som perfekt vid scanning men denna programvara togs bort pga den har en licens just för Zebra scannrar som ej följer med.

Ett barnspel egentligen för absolut alla åldrar lades in som heter Sebran är installerat, jag tror även office pro plus finns installerat men får ta detta med teknikerna på måndag den 11 februari så ändrar texten då igen....

Annonsen kommer att läggas in igen om sakerna ej säljes, vi har folk här som gärna velat ha allt detta med diverse tillbehör men vi är förbjudna att buda om nu någon undrar.

Surfa gärna och titta på vad diverse saker hade kostat och detta lönar sig i längden även för den som inte äger en Mercedes :-)

Skickas inte utan endast avhämtning men vid intresse utav frakt så kontakta mig då allt väger över 30kg, allt är i mycket bra skick samt allt har blivit A-klassat

Betala gärna med Swish

Objektsnr 629826538

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 13:32

Zebra ET50EN med extra allt

Utropspris

|0 Bud

3 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

RFM2000

Malmö, Sverige

5.0

RFM2000

Verifierad

Toppsäljare

357 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?