Beskrivning

Lagerrensning på gång hos PG Tech! Nytt år, nya varulager. Passa på att fynda med extremt låga priser!

Go green är den nya trenden! Att handla cirkulärt hjälper miljön, och är bra för plånboken. Smart och miljövänlig! DU kan också bidra till en bättre miljö när du handlar hos PG Tech. Alla våra produkter är rekonditionerade och testade. Ditt köp effektivt bekämpar den linjära handlingsmodellen. Vi är medlemmar i CirEko familjen.

Vid den här annonsen säljer vi ett full fungerande hemmaserver, NAS lagring.

Utrustad med två st hårddisk bay. Saknar specialnyckel som hårddsik behållaren öppnas, men det går enkelt att öppna med en mindre skruvmejsel (behöver bara trycka in det i den större hålet) Skickar de öppnade att underlätta montering av hårddiskar.

Strömsladd och usb sladd följer med, så kan användas som ett större lagribgsenhet också.

OBS!! Ingen hårddisk följer med, men vi har några på lager om man vill köpa det med. Kontakta oss och löser vi ett bra erbjudande åt dig!

Var god kontrollera komptibilet, funktionalitet och att enheten når dina förväntningar prestandamässigt INNAN du lägger bud. Långsamhet eller inte kontrollerat komptibilitetsproblem klassifieras INTE som garantiärende och kunden får bara återköpa med nedan villkor.

Vi samfraktar mer en gärna.

Välkomna att titta på PG Techs andra annonser också vi lovar att det är värt en titt.

kvitto vilket innehåller momsen ingår vid köpet. Två veckors ångerrätt får köpare också. OBS, pga många oseriös köpare, BARA TILLGODOKVITTO kan fås vid återköp. Vid återköptillfälle SPÅRBART frakt står kunden för och vi debiterar 100 kr administrationskostnaden per återköpt vara.

Vänligen inte budar eller klicka på köp nu om du inte tänker genomföra affären. Vänligen betala inom MAX 48 TIMMAR efter vunnen auktion. Utebliven betalning rapporteras till tradera och resulterar i negativt omdöme.

Vid frågor vänligen maila oss.

Objektsnr 629989864

Visningar 232

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 11:02

Stardom hemmaserver, NAS server objekt nr2

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

Diaa86 vann auktionen

PG-Tech

Kil, Sverige

5.0

PG-Tech

Företag

Toppsäljare

705 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?