Beskrivning

Fjärråtkomst tar bort gränser, eliminerar behovet av tidskrävande platsbesök och tillhandahåller en nätverksinfrastruktur som lämpar sig för dagens "alltid-på"-samhälle. Den industriella trådlösa routern MRD-310 är en industriell mobil bredbandsrouter som använder Internet för att kostnadseffektivt sammankoppla system, vilket gör att HMI, PLC:er, sensorer etc kan kommunicera med varandra.

En kompakt höljedesign med DIN-skena monteringsklämmor och det breda spänningsområdet mellan 10 till 60 VDC gör enheten väl lämpad för industriella applikationer. Enkel integration med andra enheter uppnås med hjälp av den inbyggda tvåports Ethernet-switchen och RS-232 D-sub.

Stabiliteten hos mobila anslutningar kan påverkas av olika parametrar och för att säkerställa konstant uppkoppling har MRD-serien en anslutningshanterare.

MRD-310 erbjuder nätverksskydd från illvilliga avlyssnare via krypterade kommunikationstunnlar (VPN), och har en enkel men kraftfull brandvägg för paketinspektion.

För solcellsdrivna applikationer är energieffektivitet avgörande och MRD-310 har ett speciellt lågeffektläge för att endast drivas fullt ut när det behövs. Den inbyggda seriella porten erbjuder en enkel lösning för ersättning av modem med fördelen att inte behöva programmera om eller byta äldre komponenter under en uppgradering.6

Objektsnr 625616902

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 08:46

Westermo MRD-310

Pris

100 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?