Beskrivning

Ett av antennerna är lite lös (se bilder) men ska inte påverka prestandat eller funktionen.

Produktegenskaper:

Draft 11n Trådlös bredbandsrouter

Kompatibel med trådlösa 11b/g nätverk

10/100Mbps WAN-port

Inbyggd 4-portars 10/100Mbps switch

USB konfigurationsport Windows Connect Now

NAT och SPI brandvägg med VPN-pass-through

Innehållsfiltrering och URL-blockering

Quality of Service med StreamEngine

Trådlös WPA- och WPA2-kryptering

Stöd för 802.1x RADIUS

Löstagbar antenn

Webbaserad konfigurering

D-Links router DIR-635 är en Wireless N enhet som ger real world-prestanda som är upp till 650% snabbare än en trådlös 802.11g-anslutning och snabbare än trådbundet 100 Mbps Ethernet. Anslut DIR-635 till ett kabel- eller DSL-modem och dela höghastighetsuppkoppling till Internet med alla i nätverket. Skapa ett säkert trådlöst nätverk så att ni kan dela bilder, filer, musik, filmer, skrivare och nätverkslagring överallt i hemmet. Med en inbyggd, prisbelönt QoS-motor ger routern en bättre Internetupplevelse genom smidigt och tillgängligt digitalt telefonerande (VoIP) och onlinespelande.

Wireless N tekniken ger denna högpresterande router bättre täckning av hemmet än tidigare tekniker var kapabla att göra. DIR-635 är avsedd för användare som behöver högre nätverksprestanda. Med en Wireless N adapter, för notebook eller stationära dator, kan du vara ansluten till ditt nätverk i princip var du än befinner dig i ditt hem.

DIR-635 stödjer alla de senaste trådlösa säkerhetsfunktionerna som förhindrar obehörig åtkomst både via det trådlösa nätverket och via Internet. Stöd för WPA- och WPA2-standarder som garanterar att du kan använda bästa möjliga kryptering. Dessutom använder sig routern av dubbla brandväggsfunktioner (SPI och NAT) för att förhindra eventuella attacker via Internet.

DIR-635 ger extrem trådlösa prestanda, total nätverkssäkerhet samt bättre täckning av hemmet och utgör därför den perfekta kärnan i ditt trådlösa nätverk. Nätverkskort som passar bra tillsammans med DIR-635 är DWA-131, DWA-140, DWA-547 och DWA-556.

Objektsnr 629007615

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 14:40

Dir-635 Wireless N W-LAN Router

Pris

200 kr

Slutar om

iamhere1

Spånga, Sverige

4.9

Verifierad

52 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?