Beskrivning

Asus RT-AC66U B1 trådlös router

FUNGERAR UTMÄRKT

Produktbeskrivning

Genom att den levererar parallella band på 2,4 GHz och 5 GHz, med hastigheter upp till 450 Mbps, respektive 1 300 Mbps, har RT-AC66U B1 en totalhastighet på upp till 1 750 Mbps. Du kan utföra enkla uppgifter som att surfa och ladda ner filer på 2,4 GHz-bandet, samtidigt som du tillåter flera enheter att streama i HD eller användas för onlinespel samt andra krävande applikationer, på det klarare 5 GHz-bandet.

AiMesh stöd
RT-AC66U B kan integreras med andra Asus nätverksenheter som stödjer AiMesh och skapa ett enda trådlöst nätverk i hemmet.

ASUSWRT
RT-AC66U B1 innehåller det förbättrade grafiska ASUSWRT-användargränssnittet – för enkel åtkomst till en webbaserad installationsprocess på 30 sekunder och i 3 steg8. Det är även där du kan ställa in AiCloud 2.0 och alla avancerade alternativ hos RT-AC88U. ASUSWRT är webbaserat. Du behöver inte en separat app, eller begränsa ändringar från en mobil enhet – du får full åtkomst till allt, från alla enheter som har en webbläsare.

Asus router app
I ditt allt mer mobil-aktiverade liv, är det viktigare än någonsin att ha kontroll över ditt nätverk via en app. Den nya ASUS Router-appen är byggd för att vara både intuitiv och stabil, så att du kan ställa in din router, hantera nätverkstrafik, diagnostisera anslutningsproblem, samt uppdatera firmware, utan att behöva starta en dator.

AiRadar
Med en 4T4R-antenndesign (four transmit, four receive) ger både bättre Wi-Fi-täckning stabilare signal. AiRadar-strålform fokuserar Wi-Fi-signalen ytterligare mot dina enheter och gör ditt Wi-Fi snabbare, renare och starkare.

AiCloud
Med inbyggda USB 2.0-portar kan du ansluta USB-aktiverade enheter, såsom externa lagringsenheter, skrivare eller en 3G-dongel till din ASUS-router och dela dem behändigt med andra användare via Wi-Fi.

NVIDIA GameStream
Njut av laggfritt spelande oavsett var i ditt hus du befinner dig tack vare NVIDIA GameStream-teknik.

Andra egenskaper
- 1 x USB 3.0 och 1 x USB 2.0 anslutning
- 3x3 MIMO-tknik
- 256 MB RAM with 128 MB flash memory
- 1x WAN port
- Dual WAN link stöd
- 4x Gigabit LAN portar
- WEP, WPA/WPA2-PSK, WPA/WPA2-Enterprise säkerhetsprotokoll
- Enkel installation utan CD
- 3 antenner
- 4x LAN, 2x WiFi, WAN, USB och power LED-indikator
- WPS, reset och power knapp

SAMFRAKTAR OCH PACKAR VÄL

INFO OM BETALNING KOMMER VID VUNNEN AUKTION
LYCKA TILL

Objektsnr 630185983

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 17:44

Asus RT-AC66U B1 trådlös router

Såld för

200 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

kegor

helsingborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

4 783 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?