Beskrivning

Som ny allt finns till den tyvärr inte orginalkartong.

RT-AC68U
Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router

Världens snabbaste Wi-Fi-router med kombinerade datahastigheter

på 1 900 Mbps över dubbla band för tre gånger snabbare prestanda jämfört med routrar för 802.11n.
Broadcom® TurboQAM-teknik ökar wireless-N-överföringshastigheterna till
600 Mbps för 33 % snabbare prestanda

Fem Gigabit-ethernet-portar för snabba och stabila trådbundna nätverksanslutningar

Två USB-portar med USB 3.0 för tio gånger snabbare överföringshastighet jämfört med USB 2.0

Dual-core-processor för snabb och responsiv prestanda med Wi-Fi-, ethernet- och USB-enheter.

Molntjänsten ASUS AiCloud för att komma åt, synkronisera, dela och strömma dina data var du än befinner dig. Anslut till andra kompatibla routrar och skapa en privat molnserver med familj och vänner

Världens snabbaste AC Wi-Fi med TurboQAM Wi-Fi-acceleration
Den nya 802.11ac-kretsuppsättningen drivs av 5:e generationens Wi-Fi (5G Wi-Fi) och ger RT-AC68U supersnabb trådlös gigabithastighet. RT-AC68U använder dessutom TurboQAM-teknik som ger ännu bättre 2,4G Wi-Fi och ger dig oöverträffad hastighet. Den är 33 % snabbare över 2,4 GHz jämfört med vanliga wireless-N900-routrar och uppnår 600 Mbps. Över 5 GHz-bandet kör den på med 1300 Mbps eller tre gånger hastigheten för 802.11n. Det är 1900 Mbps med samtidig trådlös kraft!
*Parkoppla RT-AC68U med ASUS PCE-AC68-klientkort för bästa prestanda

Få mer gjort samtidigt med dual-core-processorer på insidan.
ASUS RT-AC68U innehåller en dual.core-processor som eliminerar prestandaförluster som plågar andra routrar. Strömning av HD-video förblir jämnt även på de mest upptagna hemmanätverken. Fördröjningen vid spelande över internet och på VoIP-samtal blir lägre och filnedladdning avbryts aldrig.

Förbättrad signaltäckning och stabilitet
ASUS AiRadar förstärker den trådlösa anslutningen intelligent med strålformer, hög strömförstärkning och exklusiv ASUS RF-fininställning. Detta säkerställer längre räckvidd, dynamiskt ökande datahastigheter och bättre stabilitet.

Anslutning över två band för kompatibilitet och prestanda
Med samtidiga 2,4 GHz- och 5 GHz-band med upp till 600 Mbps och 1300 Mbps på respektive band levererar RT-AC68U en total hastighet på upp till 1900 Mbps och förblir helt stabil. Du kan utföra grundläggande uppgifter som webbsurfning och filnedladdning på 2,4 GHz-bandet, samtidigt som flera enheter kan strömma video samtidigt i full HD, spela spel över internet och utföra andra bandbreddskrävande funktioner problemfritt på det renare 5 GHZ-bandet.

Ultimat USB-hastighet och mångsidighet
Med de högre hastigheterna i USB 3.0 överför du data upp till tio gånger snabbare jämfört med USB 2.0. Två USB-portar gör att RT-AC68U är perfekt för delning av filer, multimedia och 3G/4G. ASUS AiDisk erbjuder fjärråtkomst och snabb strömning av innehåll. Andra routrar har sina USB-portar radade bredvid varandra. Båda USB-portarna på RT-AC68U är placerade på jämnt avstånd för enkel åtkomst när som helst.

Enkel inställning i tre steg
Använd din smarttelefon, datorplatta eller dator för att ställa in in din ASUS-router utan problem på mindre än 30 sekunder* och med 3 enkla steg1. Anslut helt enkelt kablarna till routern, öppna en webbläsare och följ inställningsguiden för att ansluta till internet på nolltid.

ASUS AiCloud Din värld vid behov
ASUS AiCloud ser till att du har till gång till dina data var och när du än befinner dig och har en internetanslutning. Det länkar ditt hemmanätverk och internetbaserad webblagringstjänst* för att ge dig åtkomst till det via AiClouds mobila app på en smarttelefon med iOS eller Android, samt via en anpassad URL i en webbläsare. Den nya synkroniseringsfunktionen mellan routrar låter dig synkronisera din information med lagringsenheter som är anslutna till andra kompatibla ASUS-routrar du behöver bara välja en mapp för synkronisering. Det har aldrig varit så enkelt att dela med vänner och familj!

Diskreta och säkra Wi-Fi-nätverk via gäståtkomst
RT-AC68U stödjer upp till tre trådlösa nätverk över 2,4 GHz-bandet och tre över 5 GHz-bandet du kan ställa in användningstider och begränsa åtkomst med avancerade kontroller, inklusive föräldrakontroll.

Objektsnr 630703530

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 06:10

ASUS RT-AC68U Router

Slutpris

|

400 kr

Auktionen är avslutad

Tiasthetiger vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?