Beskrivning

Nätverkskabel av kvalitetsmärket ISOTECH, ny men skickas utan förpackning direkt i bubbelkuvert för att spara porto (bild 5). Detta är crosswire där kontaktblecken i ena kontakten är kopplade i omvänd ordning mot normalt (för att direktkoppla 2 datorer), men så gott som all modern närverksutrustning detekterar och kompenserar för detta automatiskt, så det går i de allra flesta fall utmärkt att använda den som vanlig nätverkskabel

Längd 2 m, vikt 86 g utan förpackning
__________________________________________

Betalning:
Jag vill att vunnen auktion betalas inom 4 dagar, men vänta med att betala tills du handlat klart om du är intresserad av flera av mina objekt.

Samfrakt:
Jag har aktiverat Traderas samfraktsfunktion, så om du vinner/köper flera av mina auktioner/objekt behöver du klicka på "begär samfrakt" när du är klar så får du besked om total fraktkostnad inom ett dygn, oftast fortare än så. Normalt blir det billigare att samfrakta, men det finns undantag. Skicka mig ett traderameddelande om du tycker samfraktstiden är för kort, så går det oftast att lösa genom att slå ihop flera samfrakter manuellt.

Objektsnr 630262767

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 11:06

UTP Cat 6 crosswire 2m grå (gröna kontakter) ISOTECH, skickas utan förpackningen

Pris

40 kr

brodern

Linköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 155 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?