Beskrivning

Säljer en accesspunkt för trådlöst nät av märke/modell Cisco Aironet 1200 Series Wireless Access Point AIR-AP1231G-E-K9.

En professionell accesspunkt som kan administreras via antingen ett webgränssnitt, eller med kommandorad över telnet eller ssh eller seriekabel för den där äkta Cisco-känslan när man administrerar.

Kan även användas för att lära sig mer om IOS genom att leka runt i en riktig Cisco-enhet.

Drivs med 48V, antingen från en adapter (ingår ej), eller med PoE från switch eller liknande via nätverkskabel.

Begagnad men fullt fungerande. Stödjer inte de senaste standarderna eller hastigheterna men om man inte har snabb internetkoppling till huset behövs inte heller någon snabb accesspunkt eftersom kopplingen till hemmet ändå blir en flaskhals. Återställd till fabriksinställningar.

Se bilderna för skick och mer information. Jag kan även maila fler bilder och svara på frågor.

Vikt drygt 750 gram, med emballage blir det över 1 kg.

Angivna fraktpriser gäller endast inom Sverige om inget annat nämns i annonsen. Jag erbjuder i första hand spårbar frakt, men om du vill ta risken kan jag skicka med billigare ospårbar fraktmetod. Tänk på att om ett föremål skall skickas så billigt som möjligt (t.ex. i frankerat kuvert) behöver ofta vikten hållas nere och det kan då ibland inte packas lika väl som med spårbar frakt, och risken för skador kan därför öka. Notera även att jag inte erbjuder avhämtning.

Se även mina övriga annonser, köper du fler saker kan jag kanske skicka sakerna i en försändelse för att minska fraktkostnader. Om du vill kan du föreslå annat fraktsätt så ser vi om det går att lösa.

International bidders are welcome, but please note that shipping costs in the listing are perhaps only for shipping within Sweden. In that case, contact me for shipping costs to your location.

Objektsnr 628664939

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:59

Cisco Aironet 1200 Series Wireless Access Point AIR-AP1231G-E-K9, trådlöst nät

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

tinmn

Ekerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 027 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?