Beskrivning

En skrivarserver från StarTech, ny i originalförpackning med tillbehör. Väger 306gr.

Produktbeskrivning tillverkaren: "Skrivarservern får plats i handflatan och gör det enkelt att dela en USB-skrivare med användare på ditt nätverk. Den är den idealiska lösningen för hemma- eller små kontorsnätverk. Tillförlitliga, kostnadseffektiva nätverksutskrifter Njut av kostnadseffektiva nätverksutskrifter för flera användare. 10/100 Mbps USB-skrivarservern låter dig dela en USB-skrivare med flera användare på ditt nätverk istället för att behöva köpa separata skrivare för varje individuell arbetsstation. Placera din delade skrivare på en lämplig plats Med webbaserad hantering kan du installera och övervaka skrivarserver genom en webbläsare så att du kan placera skrivaren på en lämplig delad plats - du behöver inte placera den jämte datorn. Du kan skicka utskriftsjobb till andra användare i hemmet eller på kontoret eller till och med till en skrivare i ett annat land. Enkel att använda och att installera Skrivarservern är kompakt och lätt och enkel att installera med dess tydliga installationsguider och webbaserade fjärrhantering. Du använder helt enkelt en USB-kabel för att ansluta skrivarservern till din skrivares USB-port och använder sedan en RJ45-nätverkskabel för att ansluta den till resten av nätverket. Stöder LPR-nätverksutskrift och Bonjour Print Services Skrivarservern stöder protokollet Line Printer Remote (LPR) som tillåter Internet-utskrifter. Den stöder dessutom Bonjour Print Services så att det blir enklare att hitta och konfigurera skrivare på ditt nätverk. PM1115U2 täcks av StarTech.coms 2-årsgaranti och gratis livstidsgaranti på teknisk support."

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Alla priser anges inklusive moms (6% moms på media, 25% moms på allt annat). Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Objektsnr 628777448

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 15:39

Nätverkskrivarserver StarTech (NY) 10/100 Mbps ethernet till USB 2.0 LPR

Pris

729 kr

Slutar om

FernCircle

Vega, Sverige

4.9

FernCircle

Företag

Toppsäljare

1 963 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?