Beskrivning

DVD - X-MEN -

Skivan har några få ytliga märken och repor. Påverkar inte uppspelningen. Se bilder för egen bedömning av skicket. Svensk text.

X-Men är en amerikansk superhjältefilm som hade biopremiär i USA den 14 juli år 2000[1], regisserad av Bryan Singer. Filmen är baserad på den amerikanska superhjälteserien X-Men, och är den första delen i X-Men-filmserien.

HANDLING
Filmen kretsar kring mutanter; personer med särskilda muterade egenskaper. Eftersom mutanterna har dessa krafter är de hatade och fruktade av "normala" människor. Professor Charles Xavier är en sådan mutant. Han driver en specialskola där han undervisar andra mutanter. Han gör allt för att mutanter och människor ska kunna leva tillsammans. Däremot motarbetas han av sin gamle vän Erik Lehnsherr, även känd som Magneto. Magneto har som barn varit i ett koncentrationsläger styrt av nazisterna. Han har med egna ögon sett vad människor kan göra. Av rädsla för att detta öde inte ska drabba andra mutanter vill han starta krig och erövra världen.

Tonåringen Marie D'Ancanto (smeknamnet Rogue) rymmer hemifrån när hon visar sig vara en mutant. Hon absorberar andras energi när hon rör personer. I Kanada möter hon en annan mutant kallad Wolverine som förtjänar sitt uppehälle genom burslagsmål. Under en attack blir de räddade av Cyclops och Storm. De tar Wolverine och Rogue med sig till Professor X där de lär sig om professorns skola och hans team av studenter som kallas X-Men. Samtidigt blir Senator Kelly kidnappad av Mystique och Toad. De tar honom till Magneto, som använder honom för att testa sitt senaste vapen: en maskin som förvandlar människor till mutanter.

ROLLISTA


Patrick Stewart – Charles Xavier / Professor X
Hugh Jackman – James "Logan" Howlett / Wolverine
Ian McKellen – Erik Lehnsherr / Magneto
Halle Berry – Ororo Munroe / Storm
Famke Janssen – Jean Grey / Phoenix
James Marsden – Scott Summers / Cyclops
Anna Paquin – Marie D'Ancanto / Rogue
Rebecca Romijn – Raven Darkholme / Mystique
Tyler Mane – Victor Creed / Sabretooth
Ray Park – Mortimer Toynbee / Toad
Bruce Davison – senator Robert Kelly
Shawn Ashmore – Bobby Drake / Iceman
Alexander Burton – John Allerdyce / Pyro
Katrina Florece – Jubilation Lee / Jubilee
Sumela Kay – Katherine "Kitty" Pryde / Shadowcat
Amy Leland – Cerebro (röst)
Stan Lee – varmkorvförsäljare (cameo)

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 96 gram

Samfraktar.

Objektnr 632987003

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 17:31

DVD - X-MEN -

Utropspris

|0 Bud

12 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?