Beskrivning

INPLASTAD

Verkliga händelser har inspirerat till denna livsbejakandeberättelse om att slåss för det man tror på. 1905, då kvinnorvarken hade rösträtt, pengar eller inflytande i samhället,bestämmer sig en grupp egensinniga kvinnor för att starta enmatbutik. De gör det med brinnande passion och i ilsken protest -mot manssamhället och mot det utbredda fusket och snusket ilivsmedelsbranschen. Stans manliga livsmedelshandlare ser till enbörjan ingen anledning till oro över det befängda projektet. Men junärmare kvinnorna kommer att förverkliga sin idé, desto mer spridersig nervositeten. Tänk om kvinnorna stjäl deras kunder? Ellerdumpar priserna, om de arbetar själva i butiken? I händelsernascentrum finns Dagmar Friman (Sissela Kyle) som flyttar hem tillSverige efter att ha bott i suffragettrörelsens London. Hon är enrättfram och på ytan osentimental kvinna som äntligen ser enmöjlighet att förverkliga sina drömmar om ett självständigt liv ochett rättvisare samhälle.

Populär TV serie från 2013 av Mikael Hellström med Sissela Kyle,Maria Kulle, Frida Hallgren och Sofia Ledarp

Text: Svenska
Språk: Svenska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: se bild

INPLASTAD. Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrändadvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner dinspelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 584813246

Visningar 427

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fröken Frimans Krig säsong 1 dvd INPLASTAD Sissela Kyle

Pris

39 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 594 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?