Beskrivning

UTGÅNGEN limiterad TIN CAN / STEEL BOOK / plåtlåda

I den första delen, ARN - Tempelriddaren mötte Arn den storakärleken i Cecilia, en kärlek som gjorde dem till offer för stridenmellan den andliga och världsliga makten. Cecilia spärrades in ikloster och Arn skickades som tempelriddare till Det Heliga Landetdär kriget rasade mellan kristna och muslimer.

I den andra och sista delen, ARN - Riket vid vägens slut,återvänder Arn hem för att skapa enighet och fred i sitt eget landoch äntligen gifta sig med Cecilia. Väl hemma upptäcker han att detfortfarande finns de som vill hålla honom och hans älskade Ceciliaifrån varandra, men tack vare drottning Blankas slughet kan deäntligen gifta sig. De bygger ett hem på Forsvik och får ett barntill. Men Arn vet att kriget hotar, det är bara en tidsfråga innansverkrarna kommer att försöka återta kronan med hjälp av sinadanska fränder. Med sin kännedom om utländsk stridsteknik ochstrategi bygger Arn en armé på Forsvik.

Text: Svenska
Språk: Svenska
Format: DVD Region 2
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 585090196

Visningar 317

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Arn - Riket vid vägens slut DVD/Svensk storfilm rekommendera

Pris

49 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 600 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?