Beskrivning

Helt ny Röde VideoMicro inköpt 2023, knappt rörd. Allt på bilden ingår. Inköpspris: 699kr. Utropspris 1kr. PERFEKT till videokreatören eller vloggaren som vill förbättra ljudet i sina videoklipp.

Produktinformation:

Røde VideoMicro är en kameramikrofon med imponerande ljudkvalitet trots sin lilla storlek. Mikrofonen är utformad som en liten shotgun-mikrofon, har njurupptagning (cardoid) och utformad för att placeras ovanpå kameror i blixtskofäste eller tillbehörsfäste. Mikrofonen kan användas med alla enheter som har 3,5 mm ljudingång så kan även användas med mobila enheter som smartphones och surfplattor. VideoMicro strömförsörjs av den anslutna enheten så passar utmärkt i alla situationer. Micken är byggd av metall vilket gör den tålig, samt stöter bort störande RF-vågor.

Fördelar:
  • Kompakt och liten, endast 8 cm
  • Metallchassi
  • Frekvensomfång på 100 Hz till 20 kHz
  • Väger endast 42 gram
  • Drivs via inkopplad enhet, inget batteri krävs
  • Shockmount-upphängning
  • Vindskyddspäls medföljer
Förbättre ljudet när du filmar:
VideoMicro är en kompakt mikrofon designad för att förbättra ljudkvaliteten på dina videor. Den innehåller en högkvalitativ kardioidkondensatormikrofonkapsel för ljudinspelningar av hög kvalitet när den används med ett brett utbud av kameror. Det är en riktad mikrofon som reducerar störande periferiljud och fokuserar på ljudet framför kameran. Dess pickup är mer förlåtande än Rødes andra mikrofoner på kameran som ger ett mer naturligt ljud vid inspelning inomhus. Dessutom ingår WS9 syntetiska vindskyddspäls med ett inre av skum inre cell, designad för användning i utomhusscenarier där vind- och omgivningsljud kan hämma inspelningar.

Objektsnr 628210724

Visningar 253

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 10:35

Röde VideoMicro

Slutpris

|

480 kr

Auktionen är avslutad

Artmemis vann auktionen

Idisk1

Vedevåg, Sverige

Idisk1

Verifierad

69 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?