Beskrivning

Säljer här en DJI Ronin RS2 Combo med extra tillbehör.

Extra arm medföljer (Nypris 2000) som är perfekt för att kunna med 2 händer och därmed få ännu mer stabilitet!

En skruv har jag bytt eftersom en gänget var dålig. Påverkar inte funktion.
Nyttpris ligger över 8500kr !

Raven Eye Wifi Bild Sändare och Tracking

Force Mobile gör att gimbalen följer din smartphones rörelser. Force Mobile kan också uppnås med förbättrad respons när du använder det medföljande RavenEye-överföringssystemet. När du använder RavenEye kan du också visa en livevy av dina motiv på pekskärmen när du använder RavenEye's ActiveTrack-funktion.

Arca-Swiss

RS 2 använder ett Manfrotto plus Arca-Swiss kameramonteringssystem med två lager med två avtagbara snabbkopplingsplattor. För socialt medieinnehåll kan gimbalen justeras på fliken på en knapp för att placera din kamera i stående läge.

Balansering

För att du ska kunna balansera din kamera effektivt har RS 2 ett axellås på varje axel så att du kan låsa upp och balansera en axel i taget. Dessutom kan en finjusterande balanseringsratt dig ytterligare ringa in den optimala balansen för din kamera.

Batteri och Drift

Gimbalen körs i upp till 12 timmar på en batteripatron som fäster vid det medföljande grepphandtaget. Patronen kan enkelt bytas ut mot en annan, säljs separat. Kassetten är uppladdningsbar via en USB Type-C-port på handtaget och greppet kan tas bort helt från gimbalen när du behöver ladda batteriet. BG30-greppet är kompatibelt med laddningsprotokollet PD och QC 2.0. DJI rekommenderar starkt att du använder en 24W-laddare som ingår ej. Batteriet stöder 24W snabb laddning och kan laddas helt på cirka 1,5 timmar.

Väska

RS 2 levereras med ett stänksäkert väska designat med dedikerade fack för de olika delarna av kardan och nyckeltillbehör. Ett mini-stativ ingår också och fästs på en 1/4 "-20-tråd på botten av grepphandtaget för att fungera som ett stativ eller ett förlängningshandtag för tvåhandsmanövrering av kardan i vissa scenarier.

Objektsnr 630634101

Visningar 135

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 10:25

DJI RONIN RS2 PRO COMBO + TILLBEHÖR

Utropspris

|0 Bud

4 990 kr

Auktionen avslutades utan bud

karatom

Slagnäs, Sverige

5.0

karatom

Verifierad

Toppsäljare

423 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?