Beskrivning

Idealiskt golvskydd?-Har du sådana problem? Vissa möbler som sängar, soffor, stolar etc. som placeras på golvet kan enkelt repa golvet. Med dessa filtkuddar behöver du inte längre oroa dig för att möbler repar och skadar golvet. Denna tjockt designade möbelmatta är lämplig för alla typer av golv som linoleum, laminat, keramiska plattor, mattor, trä etc.

?Halkfritt och ljudlöst?-Tjockleken på denna självhäftande filtglidare är tjockare än andra möbelkuddar på marknaden. Den 5 mm tjocka designen förbättrar inte bara halksäkerheten utan gör också möblerna ljudlösa när de rör sig, vilket ger dig en bekväm och tyst miljö. Halkskyddet är säkert och luktfritt så att du kan använda det på ett säkert sätt.

?Kan skäras efter önskemål? -Det finns totalt 2 rullar filt självhäftande möbelkuddar, vars bredd är 2 cm och 10 cm och vars längd är 100 cm. Tillräcklig längd kan tillgodose de flesta av dina behov. Samtidigt kan våra halksäkra möbelkuddar enkelt klippas och du kan producera den form eller storlek du vill ha.

Lätt att använda ? Ytan på dessa möbelkuddar är gjord av filt, som är tjock och mjuk och kommer inte att fläcka eller skada dina möbler. Samtidigt antar vår självhäftande möbelkudde designen av självhäftande rygglim, som är mycket klibbigt och inte faller av lätt. Skala av limet och klistra fast det, vilket är mycket praktiskt att använda.

?Utbredd? - Denna självhäftande filtglidare är lämplig för alla typer av möbler som soffor, sängar, bord och stolar, kylskåp, hängare, skåp, bokhyllor, vaser etc. Dessutom kan möbelkudden också användas som en antikollisionsdyna bakom dörren som kan fästas på alla möbler du vill skydda.

beskrivning

Är dina bord och stolar instabila och rör sig ofta? Har rörliga möbler repat ditt golv? Oroar du dig ofta för bullret som orsakas av att möbler flyttas av misstag? Om du svarade ja på dessa frågor behöver du en mycket enkel lösning. Återigen, med denna halkfria möbelmatta kan du säga nej till dessa problem.

Produktbeskrivning

Specifikationer:

?Färg: grå

IzeStorlek: Längre 100 cm bredd 10 cm + Längre 100 cm bredd 2 cm

?Tjocklek: 5mm

?Material: högkvalitativt filt + starkt lim

Funktioner: halksäker, låg ljudnivå

? Förpackningen innehåller: 2 * rullar av möbelfiltrulle (100 cm * 10 cm * 5 mm + 100 * 2 cm * 5 mm)

? Tillämpliga möbler: soffa, säng, garderob, bord, stol, kylskåp, piano, etc.

Varför behöver du den här möbelkudden?

?1. Denna möbelkudde kan skydda golvet och möblerna väl och förhindra repor på golvet eller möbler orsakade av friktion mellan möblerna och golvet.

?2. Möbelmattor hjälper till att förhindra olyckor orsakade av att möbler flyttas av misstag, särskilt de med barn i hushållet. De är mycket lämpliga för hem med barn och spädbarn för att förbättra säkerheten.

?3. Detta är en möbelkudde som kan klippas för att passa din egen möbelstorlek och form.

?4. Denna möbelmatta är säker och giftfri och säker att använda.

?5. Detta är en lättanvänd självhäftande möbelkudde med fast vidhäftning och enkel användning.

?6. Detta är en idealisk stötdämpande möbelkudde som kan förhindra buller som orsakas av möbelrörelser.

Objektsnr 630027761

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:11

Filtglider självhäftande för möbler, 2 rullar filt självhäftande möbelkuddar (lä

Pris

129 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?