Beskrivning

  • ? Dubbelskiktade trähyllor?Mått: 44 cm x 28 cm x 28 cm (L/B/H), Den utrymmesbesparande designen i 2 nivåer förbättrar lagringskapaciteten, den övre hyllan är utformad för skrivare, faxapparat; nedre hyllan för filer och papper som ska skrivas ut. Den kan användas som en bordshylla eller som en underbordsorganisatör. Håller allt lätt åtkomligt och gör din arbetsplats organiserad och snygg.
  • ? Mångfunktionellt skal?Perfekt för små 3D-skrivare, faxapparater, skanner och andra kontorsmaterial. Vår multifunktionella skrivbordshylla kan också användas för kontoren, sovsalen, bokhyllan, förvaringshyllan etc. Den kan användas i hus, kontor, sovsal som en idealisk organisatör och förvaringslösning.
  • ?Stabil konstruktion?Vi har konstruerat vårt skrivarstativ med en förstärkt V-formad struktur som är stabilare och lätt kan hålla upp till 27 kg.
  • ?Användarvänlig, enkel att montera?Höjdjusterbara halkfria dynor skyddar ditt bord och golv, och den vattentäta ytan underlättar rengöringen. Skrivarstativet är lätt att montera med de medföljande instruktionerna, ett rustikt retro-träsnide som passar perfekt med den svartmatta ytan.

Objektsnr 628129536

Visningar 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 13:47

Helt ny skrivbordet, av trä, rustik, snygg och robust, för hemmakontor

Pris

197 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?