Beskrivning

Vår högkvalitativa pimpsten är den perfekta följeslagaren för att förbättra din jord och ge dina växter det ultimata stödet de förtjänar.

Produktegenskaper:

  • Förbättrar dränering: Pimpstenen främjar optimal dränering i jorden, vilket förhindrar överskott av vatten och minskar risken för rotröta.
  • Luftar jordstrukturen: De naturliga porerna i pimpstenen skapar utrymme för luftcirkulation i jorden, vilket ger dina växter tillgång till nödvändig syre och främjar en hälsosam rottillväxt.
  • Reglerar fuktighet: Pimpstenens unika förmåga att absorbera och frigöra fukt bidrar till att skapa en balanserad fuktighetsnivå i jorden, vilket är avgörande för växternas välbefinnande.
  • Lätt och lättanvänt: Vår pimpsten är enkel att hantera och kan blandas direkt i jorden. Dess lätta konsistens gör den idealisk för alla växtodlare, oavsett erfarenhetsnivå.
  • Hållbar och naturlig: Tillverkad av naturlig pimpsten är vår produkt ett miljövänligt val som stöder hållbart trädgårdsbruk.
Oavsett om du är nybörjare eller erfaren odlare kommer vår pimpsten att lyfta din växtodling till nya höjder. Ge dina växter det bästa stödet och skapa en miljö där de kan blomstra och trivas!

Objektsnr 628317306

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 18:38

Pimpsten 5L

Såld för

129 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?