Beskrivning

Efter flera år som passionerade växtsamlare och en uppsjö av tester med olika växtstöd, har vi äntligen hittat den optimala lösningen - våra handgjorda mosspålar. Varje påle är skapad med omsorg och eftertanke, med ett enda mål: Att ge dina älskade växter de absolut bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas med stora, frodiga blad.

Med våra stadiga mosspålar tar vi din växtkärlek till en ny nivå. Dessa pålar fungerar som förlängning av din kruka och hjälper dina växter att nå sin fulla potential. Vad kan du förvänta dig?

  • Platsoptimering: Våra mosspåle tar upp minimalt med utrymme och ger dina växter mer plats att sträcka ut sig och frodas.
  • Fuktbalans: Mossan behåller fukten längre och ger en stabilare miljö för dina växter. Vattningskaoset är historia!
  • Många Fördelar: Mosspålarna är mångsidiga och kan fyllas med olika substrat som lecakulor, aroid-mix eller vår kvalitativa Plantverksmossa som följer med i kitet.
  • Praktiska Mått: Tillverkade av högkvalitativ transparent plast och galvaniserat nät. Våra mosspålar är 62,5cm långa, 5 cm djupa och 6,5 cm breda. Dessutom är de förlängningsbara för att passa ditt behov perfekt.

Levereras med skyddsplast.

Vi har även spännande tips och trix för att göra dina mosspålar självbevattnande, så håll utkik för mer information i kommande inlägg!

Ge dina växter de bästa förutsättningarna att blomstra och växa med våra mosspålar. Beställ nu och låt din växtkärlek blomstra!

Samfraktar gärna!

Objektsnr 628317609

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 13:11

Mosspåle 62,5cm + mossa 50g

Såld för

150 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?