Beskrivning

Den ultimata följeslagaren för dina växter! Vår perlite är noga utvald för att möta de högsta kvalitetsstandarderna och leverera överlägsna resultat för dina odlingar.

Egenskaper:

  • Steril
  • Neutralt pH på ca. 7
  • Enkel och säker att hantera, luktfri och lätt
  • Hämtad från en naturlig källa

Fördelar:

  1. Optimal luftning: Perlite har en unik förmåga att förbättra jordens struktur, vilket möjliggör överlägsen luftning och förhindrar rotröta.
  2. Fuktreglering: Den utmärkta vattenretentionen gör perlite till en oumbärlig resurs för att hålla jorden fuktig utan att riskera övervattning.
  3. Lättviktig: Perlite är extremt lätt, vilket gör hanteringen och blandningen med andra jordblandningar enklare och mer bekväm.
  4. Förbättrar näringsupptaget: Genom att främja ett optimalt förhållande mellan vatten och näring underlättar perlite växternas absorbering av näringsämnen.
  5. Minskar jordtäthet: Dess lösa struktur bidrar till att minska jordtätheten och skapar en mer gynnsam miljö för rottillväxt.
  6. Mångsidig användning: Oavsett om du odlar inomhusväxter, grönsaker eller blommor kommer perlite att förbättra jordens kvalitet och öka växters överlevnad.

Till Hydroponiska system – kan du använda 100% Perlite. Placera din blandning i nätkrukor; tvätta Perlite innan användning och lägg gärna en bit fiberduk i nätkrukan för att förhindra att eventuella korn kan ramla ut och på så sätt blockera systemet

Ge dina växter det de förtjänar med vår högkvalitativa perlite – ett oumbärligt verktyg för att maximera din odlingssuccé!

Samfraktar gärna!

Objektsnr 628317836

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 15:23

Perlite 5L

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?