Beskrivning

När du vill ha det bästa!!!! Välj originalet!!! Otroligt effektiv på att ta död på insekter!!!

Unikt tillfälle: Så gott som omöjliga att få tag på nuförtiden, då importören har slutat att ta hem dem till Sverige, pga för hård konkurrens av billigare och betydligt sämre kopior. OBS! Detta är originalet, och är så mycket bättre än kopiorna, och dessa original som jag säljer håller i minst 15-20 år så länge du följer den enkla regeln att metallsträngarna inte ska komma i kontakt med vatten eller annan metall !!!

Skickas som brev med PostNord.

Denna auktion avser 1 st. helt ny och oanvänd insektdräpare original i medföljande plastförpackning med bruksanvisning på baksidan av förpackningen. Bruksanvisningen är på flera olika språk: svenska, finska, engelska, tyska och polska.

Tröttnat på bananflugor, mygg, getingar och annan ohyra som förstör din stund på uteplatsen eller som invaderar köket? Här kombinerar du nytta med nöje! Tryck in båda knapparna och ge dig ut på insektsjakt där du ger dem en elektrisk kyss och sedan är det oftast över. Större insekter kan behöva flera el-stötar innan det är game over. Insektsdräparen fungerar bäst på getingar och mygg, något sämre på flugor (dock utmärkt på banan-/fruktflugor). Strömstyrkan är låg och ofarlig för människor och husdjur. Insektsdräparen är ingen leksak och ska inte användas av barn.

Detta är alltså originalvarianten av insektsdräparen, inte en av de billiga, och ofta helt värdelösa, varianterna som sålts på varuhus mm för ca 49-59 kr. Rekommendationspriset för dessa är mellan 99-129 kr.

Fungerar även utmärkt mot tex spindlar och mal. En stor fördel är att insekten hålls fast mot racketen, och dör av el-stöten, och lämnar således inga fläckar efter sig på tex väggen. Man ska alltså inte utöva någon kraft mot insekten, utan, bara luta strängarna över insekten, och så dör den av elstöten. Tusen gånger bättre än tex en flugsmällare som lämnar fläckar efter sig.

Drivs av två stycken vanliga AA-batterier (ingår ej).

Är det något ni undrar över, så går det jättebra att skriva till mig via traderas meddelandefunktion.

Önskar du köpa flera stycken, så går det bra. Jag samfraktar givetvis.
Frakten för en är: 45 kr.
Frakten för 2 eller 3 stycken är densamma och är 60 kr.
Frakten för 4, 5 eller 6 stycken kostar 90 kr.

Kan även hämtas i Kristianstad.

Sökord: Ohyra, insektsracket, anticimex, odjursbekämning, myggbett, malaria, dengue, insektsdräpare, julklapp, julklappstips

Objektsnr 628317535

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 15:19

Världens bästa Insektsracket! - Insekter som tex mygg getingar m.m - Helt ny!!!

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Auktionen avslutades utan bud

Djfromsweden

Kristianstad, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

310 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?