Beskrivning

Nästan som ny. Använd knappt 6 månader.
Köpt på Biltema.

Info från Biltema:

En luftrenare renar luften från mycket små partiklar och föroreningar. Denna modell är anpassad för 8-10 m² och passar i såväl sovrumet som i barnens lekrum. Den runda designen, med ett 360-graders luftintag, gör att den är lätt att placera varsomhelst i rummet utan att prestandan försämras.

Varför luftrenare?
En luftrenare förbättrar inomhusluften markant. I stadsmiljöer är avgas- och partikellhalterna ofta höga. Det påverkar inomhusmiljön och kan bidra till att exempelvis ett barn drabbas av astma och allergi. Med en luftrenare blir luften både renare och lättare att andas. I lantligare miljöer renar luftrenaren luften från pollen och gör tillvaron behagligare för pollenallergiker under den svåraste pollensäsongen. Luftrenaren filtrerar även bort pälsallergener, rök och matos.

Trestegsfilter
Luftrenaren har ett effektivt trestegsfilter bestående av ett förfilter, ett HEPA 13-filter och ett aktivt kolfilter. Detta gör att den renar luften och fångar upp hår, damm, små partiklar, bakterier, rök, pollen och andra allergener.

Med touchpanel
Luftrenaren är mycket enkel att styra. Med några lätta tryck på touchpanelen har du gjort alla knapptryckningar du behöver göra för att få renare luft i ditt hem.

Tre fläktlägen
Luftrenaren har tre fläktlägen. Det innebär att du kan välja mellan låg, normal eller hög fläktstyrka. Vid låg fläktstyrka är luftrenaren mycket tystgående, vilket passar bra på natten.

Belysning
Luftrenaren har dimbar belysning, som funkar bra att använda som nattlampa. Belysningen går att slå av.

Indikator för filterbyte
Trestegsfiltrets livslängd påverkas av luftkvalitén där luftrenaren är placerad. När filtret behöver bytas tänds en indikator på kontrollpanelen. Du tar då enkelt ut filtret och ersätter det med ett nytt. Filtret bör bytas åtminstone en gång per år och oftare i miljöer där föroreningarna är stora.

Objektsnr 629800616

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 00:39

Luftrenare

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?