Beskrivning

?? ?Perfekt set? Uppsättningen med 6 PVC -bordsmattor som kan tvättas och underlägg kan torkas är perfekta för ditt hem. Enkla och snygga PVC -vävda bordsmattor och cupmats kommer att uppdatera ditt matbord och köksinredning samtidigt som du skyddar ditt bord samtidigt. De smutsiga mattorna och bordet kan rengöras genom att torka dem med en mikrofiberrengöringsduk som är en present.

?? ?Torkbara platsmattor? Dessa mattor och underlägg är tillverkade av högkvalitativt PVC-material, hälsosamt och miljövänligt, tvättbart, torkbart, halkfritt, icke-blekande och värmebeständigt, fritt skärbart, giftfritt och luktfritt vid uppvärmning , mycket säker att använda, lämplig för barn. Rengöringsduken är gjord av mikrofiber som tar upp damm, smuts och föroreningar som en magnet.

??Bra skydd och lätt att rengöra? De är lämpliga för alla varma drycker och tallrikar, skyddar ditt matbord mot skållning och repor och håller dina möbler som nya. Dessa bordsmattor och underlägg är tvättbara. Tvätta bara av dem med rent vatten. Om det finns fläckar kan du borsta försiktigt med en mjuk borste eller en rengöringsduk som ingår i leveransen.

?Lättskött och förvaringsbart? Dessa tvättbara bordsmattor har ett utmärkt utseende och uppenbara egenskaper som värmebeständiga, tvättbara, halkfria, enkla att rengöra och torka mycket snabbt. Varje matta är cirka 1 millimeter tjock och kan staplas eller rullas ihop för att ge enkelt och minimalt med lagringsutrymme.

?? ?Multipurpose? Ny snygg bordsmatta och underläggssats används flitigt. Modern design för olika tillfällen. För att dekorera ditt matbord, kontor, kök, datorbord, utomhusaktiviteter och hotell. Lägg till kul och skönhet i ditt liv. Njut av roliga stunder med din familj eller vänner inomhus, inomhus eller utomhus, var som helst.

Objektsnr 630027438

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:08

Uppsättning med 6 bordsmattor som kan tvättas med underlägg, underläggsplatta so

Pris

199 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?