Beskrivning

I bra skick

NapUp löser ett vanligt förekommande problem att barns huvud faller framåt eller i sidled när barnet somnar i sin bilstol/bältesstol. Det gör resan obekväm och inte så säker, vilket också gör att föraren tappar koncentrationen vid körningen.

NapUp är den enda krocktestade och worldwidepatenterade produkten som hindrar barns huvud att falla framåt, eller i sidled, när barnet somnar i sin bilstol/bältesstol! Det innebär att föraren helt kan fokusera på bilkörningen. Vid eventuell kraftig inbromsning eller krock har barnet huvudet i rätt ställning. Den delen som hindrar huvudet att falla framåt sitter fast med tryckknappar och släpper helt vid en viss kraft, som gör att huvudet rör sig fritt.

Pannstödet som kan fällas upp respektive ner, är justerbart efter barnets huvud och vadderat för bästa komfort. Vid fastsättning av pannstödet lämnas ett utrymme på 1-2cm från huvudet, vilket innebär att barnet kan röra huvudet fritt i sovstödet.

NapUp är framtagen av ingenjörer, top designers, ortopeder och föräldrar. NapUp är tillverkad av material i högsta kvalietet och är certifierad ÖKOTEX Standard 100 och är REACH certifierat vilket innebär att NapUp inte innehåller några skadliga ämnen. NapUp är krocktestad och godkänd. Passar alla bilstolar/bältesstolar för barn i ålder +/- 18 månader upp till 8 år.

Objektnr 634608161

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 11:18

Nap Up Sovstöd

Utropspris

|0 Bud

175 kr

Slutar om

Darwin-2008

Sundbyberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

227 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?