Beskrivning

Förstärkt glasfiber-magnetisk skyddsskärmdörr – tillverkad av slitstarkt högpresterande tyg med högre trådtäthet än andra billiga alternativa rutnät och helt förstärkta kanter för att klara tidens test. Det högkvalitativa glasfiber är hållbart, rivbeständigt, väl ventilerat, väl upplyst, brandsäkert, korrosionsbeständigt och tål hårt väder i flera år.

Handsfree-åtkomst, barn- och husdjursvänlig
– den magnetiska aystknä-fönsterdörren kan enkelt öppnas med en huvud- eller handstöt. Dörrens mellersta söm är fodrad med starka magneter som säkerställer att den stängs sömlöst bakom dig som om den är en magisk hand! Unna dig själv, din familj och dina älskade fyrbenta vänner komforten med en enkel in- och utgång och ett hus fullt av frisk luft.

Håll skadedjur utanför, släpp frisk luft
– håll irriterande insekter (flugor, bin, myggor) med en insektsnät dörr utanför, den magnetiska insektsskärmdörren låter frisk luft cirkulera när den är stängd. vårt magnetiska insektsnät är den perfekta lösningen för att njuta av frisk luft och hålla skadedjur i schack!

Enkel installation
– den magnetiska insektsskärmdörren är lätt att installera. Inga skruvar, naglar eller andra verktyg krävs. Fäst det självhäftande krokbandet på din dörrkram och klistra fast det ovanpå insektsskärmdörren och det är klart! Fluggardinen kommer att stanna på sin plats hela sommaren. Den är avtagbar, bärbar, vikbar och tvättbar. Så när vintern kommer kan du ta av den och förvara den tills nästa år.

Objektnr 632665538

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:46

Flugskärm, balkongdörr 90 x 210 cm, glasfiber insektsnät dörr m utökad magnetisk

Utropspris

|0 Bud

223 kr

Auktionen avslutades utan bud

Smartiii007

Vårby, Sverige

Smartiii007

Verifierad

158 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?