Beskrivning

Trevlig diskborste blomma nytt o oanvänt .

Diskborsten med stativ är gjord av termoplastgummi och polypropen (PP+PTR), inte lätt att platta ut och böja, långvarig för dagligt bruk.

REPFRI RENGÖRING - Lätt design, perfekt för dagligt bruk; multifunktionsborste har slitstarka, repfria nylonborst GLAD BÄNKSKIVA FÖLJESLAGARE - Unik blomformad borste; accentuerad med ett rosa blomhuvud, rosa borst och blad; inkluderar en borsthållare för enkel förvaringPERSONLIG STIL - Mixa och matcha från Vigars trädgårdstema Flower Power-produktlinje för en anpassad rengöringskollektion helt din egenDETALJER & MÅTT - Tillverkad av slitstark plast, polypropen och nylon; mäter 7,62 cm lång och 7;62 cm bred och 25,4 cm hög; Rosa, GreenCARE - För dagligt underhåll, skölj noggrant efter varje användning, skaka för att ta bort överflödigt vatten och lufttorka helt mellan användningarna; I

Färg:Rosa Denna produkt betecknas med ett strålande blommönster och pryds av ett vackert rosa blomhuvud och gröna blad. En blommig design med chockrosa accenter ger en rolig twist till vardagliga rengöringsredskap. Diskborsten är lätt vilket gör den perfekt för dagligt bruk. Borsten drar lätt till sig djupt liggande fett och matrester samtidigt som den ger en repfri rengöring. Innehåller en färgglad vas för enkel förvaring och snygg organisation. Den här borsten är 25,4 cm hög och ger en nyckfull twist till den dagliga rengöringen.

Se även mina andra auktioner rensar i skåp .

Objektnr 632836965

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 07:55

Långt skaft diskborste, blomma diskborste Nylon Di nytt o oanvänt

Utropspris

|0 Bud

159 kr

Auktionen avslutades utan bud

turgumman

Luleå, Sverige

5.0

turgumman

Verifierad

Toppsäljare

1 517 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?