Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta är ett skötbord som monteras horisontellt på väggen och är lämpligt för hem och kommersiellt bruk.

Med den kan du enkelt byta din bebis blöja, hänga dina väskor, kläder på stången. Du kan också bekvämt komma åt pappershanddukar från den översta hyllan. En bra produkt för alla toaletter.

- Material av hög kvalitet

- Hög säkerhet

- Bekväm design

- Enkel montering

Huvuddrag:

-Utmärkt HDPE-material,
Detta väggmonterade skötbord är tillverkat av HDPE-material (High Density Polyethylene), vilket är miljövänligt, starkt och hållbart.

- justerbara säkerhetsbälten,
Den kommersiella skötselstationen är utrustad med ett säkerhetsbälte i mitten. Du kan enkelt justera tätheten för att passa ditt barns behov och storlek.

- Fästen och skenor,
Denna skötstol i badrummet har två hållare ovanför plattformen för vävnader eller dynor. Hängstången kan hänga väskor, kläder och så vidare.

-fällbar design,
Detta liggande skötbord använder ett luftcylindersystem för att säkerställa en smidig öppnings- och stängningsprocess utan att skada fingrarna.

- snabb och enkel installation,
Installationen av denna kommersiella skötselstation är snabb och enkel. Den är väggmonterad och fyra skruvar medföljer varan.

- ett brett utbud av applikationer,
Denna skötselstol för toalettstolar är lämplig för restauranger, kontor och andra platser med offentliga eller privata toaletter. Ganska trendig grå.

Produktspecifikationer:

färg: grå
Material: Högdensitetspolyeten
Lastkapacitet: 33lbs
Skruvstorlek: f10 mm
Produktstorlek: 85×57×46 cm
Produktvikt: 22 lbs

Paket innehåll:

1 x Skötbord

1 x monteringssats

Funktioner och detaljer:

- Material av hög kvalitet: Färg: Grå; Produktstorlek: 85×57×46 cm; Produktvikt: 22 lbs. Detta skötbord är tillverkat av HDPE-material, vilket är säkrare, giftfritt, hållbart och starkare än plastprodukter.

- Mycket säker tillvägagångssätt: Detta kommersiella skötbord har en slät bred konkav yta och fungerar med justerbara säkerhetsremmar för att hålla spädbarn säkra. Rymmer 33 lbs.

-Bekväm design: Produkten inkluderar två blöja liner lådor och en krok på toppen för mer bekvämlighet. Med dessa genomtänkta design har du enkel tillgång till toalettpappersfoder, pappershanddukar, påsar och tvättlappar.

- LÄTT MONTERING: Denna tvättrumsbytesstation är snabb att installera. Vänligen borra ett hål på f10,5-11 mm och montera sedan denna produkt på väggen med skruvar (skruvar ingår i artikeln). Skruvstorlek: f10mm.

-Kommersiellt och hemmabruk: På grund av det uppgraderade cylindersystemet är denna produkt hopfällbar för att spara utrymme. Du kan försiktigt vika eller stänga stativet. Den är mycket lämplig för kommersiella och inhemska tillfällen, såsom toaletter i badrum, köpcentra, tåg och andra offentliga platser.

Objektsnr 629545134

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

Säker väggmonterad babyblöjbytesstation, Vikdesign, snabb och enkel installation

Pris

2 259 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?