Beskrivning

Frakten kan ses som dyr, men svår att styra över plus att det blir säkrare för båda parter att paketet också kommer fram.

Vi råkade beställa två, vi behkver endast en. Den ni köper ligger kvar i emballaget.

Älgen Murphy, vars superkraft må vara hastighet, men hans charm ligger dock i hans klumpighet som får dig att omedelbart bli förälskad i honom. Hans älskvärda karaktär gör honom till den perfekta kamraten för din bebis.

MJUK OCH SNÄLL
Våra snuttefiltar är tillverkade av 100% högkvalitativ polyester för en mjuk beröring mot bebisens känsliga hud.

GULLIG DESIGN
Harmoniska färger och charmiga karaktärer stimulerar fantasi och sensorisk utveckling. Varje modell har sin unika karaktär och egenskap som grundar sig på Herobilitys charmiga maskotar.

MER ÄN EN SNUTTEFILT
Det här är inte bara en snuttefilt, utan den fungerar också som en mysig och trygg vän i både vått och torrt. Den finns vid ditt barns sida under dagens alla aktiviteter, vid läggdags och genom natten.

TÅL ÄVENTYR
Våra gulliga snuttefiltar är redo att följa med ditt barn på alla äventyr och räds inte lite smuts. De tål att köras i tvättmaskin på max 40°C. Snuttefiltarna är fria från BPA och andra skadliga ämnen. Sömmarna är testade och dragsäkra. Godkända enligt EN17.

Rekommenderad ålder: Från 0 månader. Om bebisen ska sova med snuttefilten rekommenderas det att bebisen är kapabel att på egen hand greppa snuttefilten och flytta den från ansiktet, vanligtvis bemästrar barnet detta vid ca. 3–4 månaders ålder (dock individuellt).

Tvättmaskinssäker i max 40C°
Hängtorkas efter tvätt.
Material: 100% polyester.
Mått: 33 x 33 cm.

Objektsnr 629340735

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 13:21

Ny snuttis älgen Murphy

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Auktionen avslutades utan bud

Funky_MB

Bjursås , Sverige

5.0

Funky_MB

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?