Beskrivning

Möt våren i dessa trendiga rosa partyglasögon med gråa plastglas som har UV-skydd på hela 400 i kategori 3 för starkt solljus med CE-märkning.

På glasen sitter det klistermärken som det står I Love Torsdagsklubben på. Man ser igenom dekalerna för de är perforerade - vill man kan man ta bort dekalerna, för enklare demontering kan man värma varsamt med en hårfön.

Vad är Torsdagsklubben?
Ett dejting-relaterat tema som krogen Hamnmagasinet i Nyköping har om somrarna, tidigare somrar förefaller glasögonen ha gett fri entré ibland, sök och du skall finna.

Skick

Bra helt skick, inte hittat några repor på glasen.

Mått
14,5 cm breda, skalmarna är 14 cm, väger 24g.

OBS! Har bara 100 auktioner per månad och nyttjar oftast alla omgående. Får varan inga bud kan nästa auktionering av den komma att ske först i början av nästa månad. Passa därför på nu om du inte vill vänta.

Köpvillkor: Bud är bindande. Säljer som privatperson i befintligt skick. Funktionsgaranti samt ångerrätt ges ej, köpt är köpt. Ansvarar ej och ersättning medges ej för faktafel i annonsen, skador och defekter på varan och skadade eller bortkomna försändelser. Ej hämtade objekt är avslutad affär 30 dagar från auktionsslut och kan säljas igen, inbetald summa återbetalas då ej. Brev och paket sänds inom en vecka. Förbehåller mig rätten att växla fraktalternativ, samma fraktpris gäller.

Nybörjare på Tradera? Medlemskapet är gratis. Köpare inom Sverige betalar bara vinnande budet/Köp nu-priset och frakt. Vinner man inte betalar man inget. Tryck på Bli medlem/figuren uppe till höger och välj Bli medlem och kom igång direkt.

Objektsnr 631653707

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 19:05

Solglasögon I Love Torsdagsklubben rosa gråa plastglas CAT.3 UV400 CE-märkta

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Slutar om

dotpointer

Nyköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 422 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?