Beskrivning

  • Mycket ovanlig Special Edition från 1993 (Wayfarer 40 år som modell 1953-1993) som gjordes i begränsad upplaga. Sköldpaddsfärgade med klassiska gröna G15-glas (i standardstorleken 50mm) och alla märkningar (”WAYFARER 40 YEARS SPECIAL EDITION” samt ”B&L RAY-BAN U.S.A.” På skalmarna, ”B&L 5024” på bågarnas insida samt ”BL” etsat i respektive glas). I fint bruksskick utan skador. Se bilder.
    Detta är alltså en ovanlig jubileumsmodell som bara fanns 1993. Tillverkningsvaliteten på dessa vintage-solglasögon är också mycket högre än den blev efter att Bausch & Lomb sålde Ray-Ban 1999.
  • Betalning skall ske snarast eller max tre dagar efter avslutad auktion. Din betalning bekräftas alltid av mig.
    Jag skickar så snart som möjligt efter mottagen betalning.
    Jag samfraktar om möjligt om du vi ner flera auktioner. Mindre saker med lågt värde skickas via posten som brev. Jag skickar annars det mesta med Schenker som jag upplever som en bra och trygg transportör. Ditt paket är då också både spårbart och försäkrat för förlust och skada upp till 5000 kronor. För saker med högre värde rekommenderar jag att skicka paketet som rekommenderat och försäkrat paket via posten. Be mig då om prisestimat. Jag personligen ansvarar inte för paket som skadas eller försvinner efter att jag lämnat det till transportören.
    Föremålen säljes i befintligt skick så titta noga på bilderna.

    For global shipping ask me for a correct shipping price.

Objektnr 632833030

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 08:14

Ray-Ban Bausch & Lomb Wayfarer ”40 years special edition” vintage från 1993 RARE

Såld för

895 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Kevlarboy

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

660 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket