Auktionen är avslutad.

Oanvänt skolset med pennor, linjal, sudd och vässare från Kate Spade

95 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Geek86

Beskrivning

Oanvänt skolset med pennor, liten linjal, suddgummi och pennvässare från Kate Spade.

***********************************
Oseriösa budare undanbedes tack! LÄGG INTE bud om du inte tänkt genomföra affären! Frågor ställes innan auktionens slut - jag besvarar i mån av tid. Jag är ingen butik så har ingen ångerrätt. Se beskrivning och bilder - jag försöker beskriva så tydligt jag kan.

Auktionen kommer från ett djur- och rökfritt hem.

Jag tar ej ansvar för PostNords eventuella slarv. Jag kan tyvärr inte återbetala eller göra annat än att lita på att PostNord sköter sitt jobb. Vill du hellre ha annat fraktsätt än vad som står i annonsen så hör av dig innan betalning sker så att vi kan komma överens. Vinnarmail kommer ifrån Tradera så håll koll på din skräplåda så det inte hamnar där. Betalning sker till mitt konto hos Swedbank inom 5 dagar efter auktionens slut. Paketet skickas så fort som möjligt efter att betalningen registrerats men ibland kan det ta 1-2 extra dagar då jag är på resande fot.

Om du önskar avhämtning sker detta efter överenskommelse i centrala stan - Nordstan/Brunnsparken.

Jag samfraktar - hör av er på mailen om ni väntar in fler auktioner :)

Se gärna mina andra auktioner. Mycket säljes på grund av platsbrist efter en flytt eller att kroppen av ngn anledning blivit större eller att saker och ting har legat för länge utan användning. Jag "rensar" med andra ord. Ha en bra dag! :)