Beskrivning

BRASILIEN, BRASILIANSK FLAGGA. 165X110 cm. Helt NY!

Du bjuder på en gigantisk brasiliansk flagga av hög kvalitet.

Flaggan är i toppenskick eftersom den är helt ny och aldrig använd!

Flaggan kan användas till mycket, som t ex flagga på väggen eller under en fotbollsmatch, sarong (kanga, omlottkjol, kjol), liggunderlag på stranden, duk, överkast, gardin och mycket annat.
----------
Brasilien är som bekant landet som är främst i fotboll, har en underbar karneval, samba, capoeira, underbara stränder, Amazonas regnskog och en stor livsglädje.
Men visste du varför Brasiliens flagga ser ut som den gör?

Brasiliens flagga är grön med en gul romb och en blå cirkel. Den gröna färgen representerar regnskogen, den gula färgen står för landets mineralfyndigheter och den blåa färgen representerar den blå himlen. Mitt i romben finns en jordglob som visar hur stjärnhimlen såg ut från Rio de Janeiros horisont den dag republiken instiftades 1889. Antalet stjärnor är lika många som antalet delstater i förbundsstaten Brasilien. På det vita bandet på jordgloben står orden Ordem e Progresso (portugisiska: Ordning och framsteg) som är Brasiliens nationella motto.

Material: 100% viskos.

Storlek: ca 165x110 cm.

AUKTIONSVILLKOR:
* PORTO: Porto enligt Postnords prislista. Det händer att jag använder äldre RABATTFRIMÄRKEN som har obegränsad giltighetstid, valören som anges är således inte överensstämmande med deras egentliga värde. Denna information bifogas för att missförstånd inte ska uppstå beträffande underfrankering.
* Vinner du flera av mina auktioner samfraktas vinsterna. Jag skickar enbart med fraktsätt angivet i auktionen. Ingen avhämtning!
* OBS! Betalning inom 3 dagar efter avslutad auktion.

Objektsnr 628146748

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 16:59

Strandunderlägg. BRASILIEN, BRASILIANSK FLAGGA. NY! Sarong, kanga, omlottkjol.

Slutpris

|

150 kr

Auktionen är avslutad

Quensandy69 vann auktionen

Suécia

Malmö, Sverige

5.0

Suécia

Verifierad

Toppsäljare

2 049 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?