Beskrivning

Barnmatta/bilmatta från Ikea.
Namn på Ikea: vallaby.
Storlek: 100x133cm.
Fint använt skick. Har hittat en liten fläck se bild 3. Bild 1 är ovansida och bild 2 undersida. Säljes pga den ej används som lekmatta längre och barnen har bytt rum så de har heltäckningsmatta.

Vikt står 1,5 kg. Kommer sätta lite högre vikt då jag inte vet vikten innan jag packat. Återbetalas när paketet är packat och jag har en säker vikt.

Nypris 299kr.

Från djur- och rökfritt hem.

OBS! LÄS INNAN BUD!
Jag kollar igenom plaggen/sakerna noga men kan ju också missa något litet. Men strävar såklart efter att plaggen ska vara hela och rena om inget annat nämns. Är det något du reagerar på så kontakta mig gärna direkt du fått hem paketet. Betalning sker inom 3 dagar efter avslutad auktion. Skickas så snart jag kan. Oftast inom 1-2 dagar men senast 5 arbetsdagar efter att betalningen kommit in. Vid önskemål om väldigt snabb frakt eller senare betalning så kontakta mig INNAN bud så kan jag kolla hur snabbt jag skulle kunna skicka paketet/hur det fungerar med senare betalning. Filmar/tar kort när jag skickar/lämnar in. Tar ej kort/filmar om jag skickar spårbart. Strävar efter att för det mesta skicka spårbart för allas skull. Jag ansvarar inte för postens slarv.

Samfraktar gärna om jag har fler auktioner ute. Hör av er vid intresse för samfrakt om alla auktioner ej är avslutade ännu.

Objektsnr 627862078

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 19:58

Barnmatta bilväg/landskap. Ikea

Slutpris

|

80 kr

Auktionen är avslutad

thachary vann auktionen

Emsvicpersson

Stråssa, Sverige

5.0

Emsvicpersson

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?