Beskrivning

Specifikationer
Lugg Viskos
Varp Bomull
Form Avlånga
Färg Silvergrå, Ljusgrå, Off white, Vit
Storlek 80 x 300 cm, Stor
Tjocklek 12 mm, Medelhög lugg
Vikt 10 kg
Ursprung Indien
Mönster Enfärgad
Rum InomhusVardagsrum, Sovrum, Hall
Produkttyp Lugg Matta
Tillverkning Handloom
Art.nr CVD20720

Mattan är tillverkad i Indien i en handloom, en specialväv som kräver en manuell hantverksteknik.

Skick:
Funktionen är densamma som hos en matta i nyskick, men med vissa avvikelser eller smärre skönhetsfel, se pilar på bilderna. Dessa avvikelser innebär att mattan kan ha blivit reklamerad av en kund, ej godkänts i vår strikta kvalitetskontroll för nya mattor eller t.ex fått tecken på användning i samband med en fotografering, men i fullgott skicka för att förtjäna en andra chans.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med någon av Traderas betallösningar. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Frakt:
Vi erbjuder förmånlig hemleverans via antingen Budbee eller Postnord. Köparen står för fraktkostnaden, som betalas direkt via Tradera. Så fort Rugvista mottagit betalning från Tradera skickar vi mattan till den adress som uppgivits inom Sverige.

Köpvillkor:
Våra produkter köps i befintligt skick i enlighet med den beskrivning och information om skick som anges. Reklamationer på uppenbara produktfel hanteras enligt gällande lag, dock kan reklamationer på specificerade avvikelser inte godkännas. Köparen har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. För närmare information om ångerrätten se Konsumentverket. Blankett för utövande av ångerrätten finnes https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2022-konsumentverket.pdf. Retur bekostas av köparen. Kontakta Rugvistas kundtjänst via Tradera för eventuella frågor.

Kundtjänst:
Skicka gärna ett meddelande till oss via Tradera, så besvarar vi frågan så snart vi kan.

Objektsnr 631247557

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 14:59

Rugvista matta Broadway - Silvergrå / Off White Viskosmatta Avlånga 80 x 300 cm

Utropspris

|0 Bud

1 690 kr

Slutar om

RugVista

Limhamn, Sverige

4.9

RugVista

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?