Beskrivning

I denna annons säljs: 1 x ny förpackning av snush mattans bästa vän. Utformad för att bli din mattas bästa vän i väldigt många år. En förpackning är komplett för en matta. Håller effektivt mattan på plats och äntligen slipper du hörn som reser sig, eller att mattan glider runt. Förhindra halk- och snubbelolyckor. Dammsug och rengör mattan lätt på sin plats. Snush hörnen är återanvändningsbara och kan enkelt tas bort för att tvättas med vatten när det behövs, upp till hela 2000 tvättningar, dom torkar fort och är sedan lika klibbiga och som nya igen. Återanvänd om och om igen. Magiskt! Ord 99kr.

Användning:
(i) Installera plastfilmerna som ingår på mattans hörn om det behövs.
1.
Ta bort den släta sidans plastfilm från snush hörnen.
2.
Tryck dit på mattans hörn ordentligt med vakuumhålen utåt, och ta bort plastfilmerna.
3.
Tryck dit mattan ordentligt och njut av att mattan äntligen är fixerad på sin rätta plats.
4.
Har någon hörn börjat släppa? Torka enkelt av smutsen med en våt trasa, hörnet torkar nästan direkt, är klibbigt igen och du kan trycka dit mattan igen. Om du vill förnya klibbigheten helt så tvättar du enkelt av dom under kran.
5.
Byta plats på snush hörnen eller för att tvätta dom? Dra/vicka dom längs med mattan för enkel borttagning. Återanvänd om och om igen :-)
(i)Tänk på att inte tvätta dina snush hörn i diskmaskin. Dom klarar höga temperaturer och ska inte förändra sig inte upp till 100°C (-20° till 100°C men optimal temperatur är upp till ca 60°C) Slängs som plast när livslängden är nådd. För mer tips och tricks, se instruktionsbilden.

Snush är en superklibbig, dubbelhäftande och lättanvänd
produkt för att hålla alla dina prylar på plats, typ vartsomhelst, och du kan enkelt använda prylarna när du vill. Så tillfredsställande. Din snush lämnar inte några spår efter sig på prylar eller ytor, och självklart skadar den inte några prylar eller ytor vid användning på rätt sätt. En kompis för det mesta helt enkelt. En snush är kul, återanvändbar, mångsidig, hållbar, innovativ, tillförlitlig, tillverkad av giftfri PU Gel, har bra stretch och en snush "minne" gör att den kan återgå till sin ursprungliga form. Den är även miljövänligare än vanlig plast då den är återanvändbar i väldigt många år.

TRADERA RACE avslutas söndag 26 Maj, så kika gärna på mina andra auktioner! Samfrakt går suveränt. Lycka till!

FRAKT!

Samfrakt går suveränt! Skickas med Postnord 1:a klass varubrev 40;- eller t.ex. spårbart paket via Postnord 60;-. Skickar så snabbt jag bara kan! Självklart går avhämtning bra också.

BETALNING!

Förväntar mig betalning direkt eller som max 3 dagar från avslutad auktion, detta för att jag ska kunna skicka allt så snabbt det bara går!

ÅNGERRÄTT!

14 dagars ångerrätt. Kontakt sker via mail som finns på ditt köp.
Ångerperioden räknas från det datum du mottog varorna i din beställning.
Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varan ska vara i samma skick som vid leverans.

Lycka till! :D

Objektnr 633336534

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:59

Snush | Mattans bästa vän 1-Pack | Miljövänligt & återanvändbart halkskydd

Slutpris

|

110 kr

Auktionen är avslutad

caws vann auktionen

nejnejworkshop

Strängnäs, Sverige

5.0

nejnejworkshop

Företag

Toppsäljare

615 omdömen