Beskrivning

M|
Välkommen till Laeckra´s lagerutförsäljning!
Passa på att shoppa kvalietsunderkläder till inköpspriser!
Så långt lagret räcker.
Sortimentet fylls på löpande, så glöm inte kolla in våra annonser med jämna mellanrum.

Vacker höfthållare i sensuell pärlvit färg, gjord av mjuk och följsam guipure spets.
Utöver den iögonfallande spetsen så är höfthållaren även dekorerad med små skira rosa rosetter framtill och små satinrosetter vid höfthållarbanden.
Resåren upptill sitter mycket behagligt på plats utan risk för att glida ner.

4 reglerbara spännen i mycket hög kvalitet som ser till att dina strumpor hålls säkert på plats hela dagen, eller kvällen...

Knäpps baktill med dubbla hyskor, i tre valbara lägen.

Material: 60% polyamid, 20%spandex, 17% polyester, 3% bomull

Färg: Pärlvit (som på bilden)

Rek.pris: 379 kr

Brand: Kinga Lingerie

_______________________________________________________

Laeckra är ett litet svenskt företag som bedrivit näthandel sedan 2015.
Vi innehar F-skatt.

Ångerrätt/Byte

Vi följer lagen om distansavtal.

Din ångerrätt gäller under 14 dagar från den dag då du mottagit varan. I det fall du vill nyttja dig av ångerrätten så behöver du informera oss om detta via mail/meddelande innan retur. Returfrakten vid ångerrätt står du som kund för. Varan ska vara i helt oförändrat skick.

Då vi vet att det kan kännas lite osäkert med storlekar på BH då vi alla har olika form och behov, så erbjuder vi "passformsgaranti" på alla BH! Detta innebär att du givetvis får prova din nya BH försiktigt för att se att den sitter som du önskar. Skulle du vilja byta mot en annan storlek eller modell så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig med ett byte. Övriga bytesvillkor gäller, se nedan.

Vissa varor plomberas (tex trosor, bhtillbehör, nipplecovers, fashion tape, silikonbh), och om denna har brutits så godtas ej retur eller byte. Set och lingerie där trosor ingår och strumpor måste vara oöppnade för att retur ska godkännas. Bikinis och Baddräkter ska provas med egna underkläder på! Samtliga underdelar har skyddsplast som måste vara kvar och vara opåverkad vid ev byte/retur.

Stålkorsetter kan ej bytas/returneras då eventuell inverkan av provning kan påverka stålspiralerna negativt om man tex snörat för hårt, vilket inte kan ses med blotta ögat.

Samtliga tags/lappar måste alltid vara intakta och produkten får heller ej ha skadats med odör (exempelvis kroppsodör, cigarretlukt eller lukt från husdjur) för att den ska godkännas. I händelse av icke-godkänd retur, se nedan under "retur/reklamation". Du får endast försiktigt inspektera varan. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du varit vårdslös förlorar du ångerrätten. Ångerrätten gäller endast de varor som är lagerförda, om du som kund köpt en vara ur vårt beställningssortiment så gäller ej ångerrätten. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Vill du åberopa "passformsgarantin" (gäller ej silikonbh) eller byta en vara, så meddelar du oss först returen via mail (där vi även kan hjälpa dig att hitta en lämplig ersättningsvara) och sedan lägger du en ny order i butiken med den/de varor du vill byta till. Så snart vi mottagit din reur skickas den nya varan. Vid byte står vi för fraktkostnaden för ersättningsvaran, vilken vi krediterar dig i samband med utleverans av ersättningsvaran. Den nya frakten kommer alltså synas i din nybeställning men tas bort av oss så snart vi behandlat din retur.

Glöm inte meddela Klarna om du valt faktura/konto vid retur av en vara. Detta kan göras först efter att du fått bekräftelsemail från oss. Givetvis korrigerar vi din beställning hos klarna så snart vi har hanterat din retur.

Har du betalt via PayPal eller förskottsbetalat till vårt PG, behöver du meddela oss dina bankuppgifter så vi kan återbetala din retur eller ersättningsfrakt.

Returer/Reklamation

I händelse av en retur (reklamation) måste du först kontakta oss via mail innan du skickar tillbaka varan. Detta för att vi ska kunna hantera ditt ärende.

Reklamation kan åberopas av dig som kund i händelse av att det är något fel på varan alternativt att du har erhållit fel vara. Bifoga gärna bild på varan i samt en utförlig beskrivning om vad som är fel. Om möjligt så skickar vi ut en likadan ersättningsvara på vår bekostnad samt ersätter dig för returkostnad av den felaktiga varan. Om du inte vill byta eller om vi inte har en ersättningsvara så ersätter vi dig för returfrakten av den felaktiga varan.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Glöm inte meddela Klarna om du valt faktura/konto vid retur av en vara. Detta kan göras först efter att du fått bekräftelsemail från oss

Icke-godkända returer, återsänds till dig som kund och du debiteras då ytterligare en fraktkostnad a 39 kr

Privat Policy

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Dina uppgifter behandlas enligt GDPR och PUL. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Alla bilder publicerade under Laeckra.se, är copyrightade och ägs av respektive utgivare. Du har inte rätt att dela, publicera, kopiera, lagra eller modifiera någon av våra publicerade bilder utan en skriftlig tillåtelse av oss.

/Laeckra

Objektsnr 626133683

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 12:15

Lagerutförsäljning! Höfthållare Luxury (Kinga Lingerie) strl M, Pärlvit

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?