Beskrivning

Två härliga toppar från H&Ms mama-kollektion. Går att använda var för sig men jag tyckte de var mest effektfulla ihop och säljer dem därför tillsammans. Någon tittade ut tidigare än väntat så helt oanvända med kvarvarande lappar... Se bilder både tillsammans och var för sig! Svårt att få riktigt bra bilder men ni får tro mig att de är väldigt snygga på och tillsammans!
1) Svart lite längre, mycket figursmickrande t-shirt med leopardmönster i ett mjukt, antytt luddigt tyg. Längre, något rundad framkant för snyggt fall över babybulan. Sydda uppvik i ärmsluten. 100% polyester. Storlek XS.
2) Vitt linne i 95% ekologisk bomull och 5% elastan. Bystsömmar. Storlek S.

Från rök- och djurfritt hem. Vi är doftminimerade.
Frakt med Postens A-post (framme dagen därpå, ej spårbart) 54 kr. Spårbar frakt med Schenker (kan ta upp till en vecka, upp till 1 kg, handla gärna mer av mig!) 63 kr. Spårbar frakt upp till 250 g med Postens Skicka Hem 51 kr. Önskas annat fraktalternativ; hör av dig!

Mitt ansvar för paket slutar då de är postade. Sedan är det fraktbolaget som tar vid. Har, hittills, peppar-peppar, dock aldrig blivit av med något paket i postgången!

Traderabetalning!

Objektsnr 630265729

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 11:38

Två helt nya mamma-toppar H&M strl XS + S *lappar kvar*

Utropspris

|0 Bud

190 kr

Auktionen avslutades utan bud

Solias

Lindesberg, Sverige

5.0

Solias

Verifierad

Toppsäljare

704 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket