Beskrivning

Fungerar
Ej lurar.

Viktig information för köpare:

På Grund av några otrevliga kunder tilläggs här med stort förtydligande att varan INTE är ny så märken och skavanker kan förekomma. Varan är testad här och fungerar om inte annat anges. Denna vara säljs med funktionsgaranti och det betyder att den ska fungera hos dig enligt det som anges i text. . Om någonting inte fungerar kontakta oss gärna med god ton. Vi testar heller inte alla funktioner så de funktioner som anges är det som funktionsgaranti gäller. Det går således inte heller att komma 3 månader efter och påstå att du inte hunnit testa. Du har ett ansvar som köpare.

Betalning ska ske inom tre dagar om inte annat är överenskommet.
Jag försöker alltid skicka så fort det går helst samma dag som betalning. Ibland om frakt är svårt med emballering kan det ta lite längre tid.
All kommunikation sker inom Tradera. Skriv i appen direkt meddelande om du undrar någon men tänk på att vissa saker som vikt eller mått på t.ex. ljudutrustning är enkelt att finna på Google.

Denna vara går under distansköplagen och det gäller ansvar för säljare men även för köpare. Våra varor testas noga och Garanti gäller för specifika varor som noga anges.
Vi tar ansvar för att emballera gott och att vara kommer fram som den lämnar. När du löse ut paketet ingår rutiner för dig att besikta paket noga och snabbt bedöma om varan är skadad.

Jag väljer alltid spårbart alternativ har du andra önskemål kontakta mig för överenskommelse. Lika med dig som är utanför Sverige. Fraktkostnader till andra delar av världen är inte det angivna
Tänk nu att allt som säljs är begagnat och att märken och defekter kan finnas. Vi bedömer alltid olika. Att bedöma är svårt när det är begagnat. Var noga med att betänka innan bud att noga studera bilder.
Jag sam-fraktar så kolla alltid in övriga auktioner så får du mervärde i frakt om du handlar fler artiklar.
Varan är INTE ny om inte NY används.

Är så noga jag kan med objektsbeskrivning och finns tydliga defekter anges det i den mån jag ser det själv. Jag fotar gärna i alla vinklar med så du får en bra bild av din vara så kolla noga igenom bilderna.

Objektsnr 628185873

Visningar 134

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 08:14

Sony Walkman WM-EX112 i funktion

Såld för

199 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Antiquus74

Timrå, Sverige

5.0

Antiquus74

Företag

Toppsäljare

3 445 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?