Beskrivning

Spela in dina intervjuer i stereo
Philips DVT 4010 levererar det perfekta paketet för att dokumentera dina samtal och intervjuer i kristallklart och precist ljud. De två mikrofonerna fångar era röster i högkvalitativ stereo, och med inbyggd brusreducering hörs ni tydligt oavsett miljö.
AutoAdjust+ justerar alla röster så att de är lika höga på inspelningen. Det är därför inte ett problem, om den ena talar lägre än den andra - ni hörs bägge lika klart och tydligt, när du spelar upp ljudfilen. Det gör det både enklare och mer behagligt att lyssna på inspelningen.
Den användarvänliga inspelningsfunktionen ger dig möjlighet att starta utan att behöva fumla med knappar. Bara håll inspelningsknappen ner, och du både startar diktafonen och påbörjar inspelningen med detsamma. Så kommer ni helt naturligt in i samtalet utan avbrott.
Spara samtalen till senare bruk
Philips DVT4010 är enkel att ansluta till din PC, så att du kan överföra dina ljudfiler via USB. Alla inspelningar sparas i vanliga ljudformat, så att du enkelt kan lyssna på dem på vilken dator som helst. Du behöver inte installera något på din Philips diktafon - den fungerar av sig självt. Du laddar samtidig upp diktafonen med USB, och en uppladdning räcker i upp till 50 timmars aktivt användande.
Du kan till och med använda den som ett USB-minne på 8 GB för alla slags filer. Den stora lagringsplatsen ger dig upp till 88 timers oavbruten inspelning, och om det inte skulle vara nog, så kan du ansluta ett MicroSD kort och få upp till 32 GB, eller nästan ett helt års extra inspelningstid. Så utrymme är inget problem!
Designen i borstad metall ger dig inte bara ett strömlinjeformat utseende, den gör också din DVT4010 diktafon mycket tålig och stabil. En stor LDC färgdisplay gör den extra användarvänlig när du behöver få överblick över inspelningen, eller ska söka i inställningar och menyer.
Du kan med kalendersökningen alltid finna dina ljudfiler från en specifik dag då de spelades in. Det gör det extra lätt att hitta samtalet du spelar in idag, när du vill höra det igen om flera månader!

Objektsnr 631088565

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 16:15

Philips voicetracer DVT4010. Obs oanvänd.

Slutpris

|

180 kr

Auktionen är avslutad

QRP vann auktionen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?