Beskrivning

Viktigt att du läser h e l a texten i annonsen! Det kan vara svårare än många tror att köpa rätt lampa till en projektor eller annan utrustning och jag hjälper dig gärna så långt jag kan. Lampans modell kan skilja mellan två olika exemplar av samma projektormodell.
Den här lampan kan vara en modell som inte längre tillverkas. Det är en oanvänd lampa som kommer ifrån ett gammalt lager, s.k. "NOS" (New Old Stock). Lampan är testad hel med ohmmätare innan annonsen lades upp och den testas på nytt innan den skickas. Det kan finnas fler exemplar av den här modellen i samma annons, varför utseendet på förpackningarna kan variera. Lampan kan även sakna originalförpackning. Lampan är alltid av det utförande som anges.

Info om lampan:

En oanvänd 150W DT00461 lampa med modul. Kan enligt uppgift passa i följande projektorer:

Hitachi CP-X275, CP-X275A, CP-X327, ED-X3250, ED-X3270 & CP-X275W

Lampan är (som alla lampor med glödtråd) ömtålig och skickas väl förpackad i emballage som fångar upp posthanteringens normala slag, stötar och vibrationer. Lampans brinntid kan variera och förkortas om projektorn flyttas eller utsätts för slag och vibrationer innan lampan har svalnat. Om du vill vara säker på att inte stå utan lampa igen, kolla om det finns fler exemplar av lampan i annonsen eller mina övriga annonser. Du betalar bara en frakt vid köp av flera lampor!

OBS! Innan du köper den här lampan är det viktigt att du försäkrar dig om att det är rätt lampa till din utrustning. Det räcker inte med att det ligger en lös lampa eller förpackning i utrustningens låda. Du behöver ta ut den befintliga lampan ur utrustningen och försöka tyda vad som står på den.
Är du det minsta osäker, använd valet "Fråga säljaren" i annonsen och skicka ett meddelande till mig där du skriver utrustningens fabrikat, modell och den information du kan hitta på lampan.

Spänning / Volt (V): Att utrustningen ansluts till 240V betyder inte att det är en 220-240V lampa i den. Det kan finnas en transformator som lampan är kopplad till och är därför viktigt att det är rätt spänning på själva lampan för att den inte ska skadas eller lysa för svagt.

Effekt / Watt (W): Viss utrustning kan även ha möjligheter att byta effekt på lamporna och det kan kräva speciella inställningar, vilket framgår av utrustningens manual. Att byta till en högre effekt kan innebära att utrustningen och annat i dess närhet tar skada.

Lampfot / Sockel: Det finns många modeller och även om de ser identiska ut på bilderna kan lampan vara hälften eller dubbelt så stor i verkligheten.

Se mina aktiva auktioner för övriga föremål!
OBS! Varor skickas med spårbar försändelse till ombud. Om du noterar skador på emballaget vid uthämtning av en försändelse är det viktigt att du påtalar det direkt till ombudet och dokumenterar skadorna med bilder innan du lämnar ombudet.

Objektsnr 594217148

Visningar 666

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Projektorlampa DT00461 150W med modul, till Hitachi

Pris

499 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?