Beskrivning

Lägger här upp ett högtalarpar av rang, som är i fantastiskt välbevarat skick, inte repade eller kant stötta. Och I mitt tycke det vackraste A 4-14 är de som levererarades i träfanel. Många är ju i svart ask.
Denna modellen var förresten var med i HI-FI MUSIK's milstolpe, om jag inte minns helt fel. Du kan säkert hitta massor om dessa högtalare på nätet. Eller om du sitter på gamla HI-FI MUSIK TIDNINGAR.

( Tips! biblioteket kanske kan ha numret. ) För vem vart inte imponerande av dess storslagna ljudpanorama, och sist men inte minst dess förmåga att förmedla djupbasen distorsionsfritt, rent tort. Eller hur jag skall försöka beskriva spelstilen.

Kopplade upp detta par högtalare, för ett par månader sedan. Med lånade kablar från en kompis. De startade upp och spelade på riktigt trevligt och stort / luftigt då.

Men vågar så klart inte lämna någon garanti, då detta par har har stått inplastade i förrådet. Så de är inte helt genomgångna det kan ju finnas någon oxidation i rattar men det är ju ändå inget större problem att spreja upp. Obs ena diskant ratten på bild fyra är av men när du ställt in nivån på den så är det ju inget du behöver ratta på sedan när du har kontroller på din förstärkare iallafall.
( Du kan va' lugn högtalarna har vilat i varmföråd )
i en massa år. Hittade på dem när jag rensade.

Det är modellen med tygkanter på frontbasarna det är fillemang, så du slipper gummi kanter som vittrar sönder. Vet inte riktigt vad det är på basen inuti förmodligen likadana...!?

Rätt uppställning i rummet och du kan njuta till såväl klassiskt alternativt syntmusik. OBS! Vad du ser på bilderna, är vad du hämtar efter avslutad auktion!
Mvh...

Objektsnr 629322994

Visningar 719

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 19:48

A 4-14 audio pro vintage klassiker !

Slutpris

|

4 200 kr

Auktionen är avslutad

Norin68 vann auktionen

ulf64

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

400 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?