Beskrivning

Ino Audio iP, lillebror till piP. Köptes i byggsats 2013 men blev inte av att bygga lådor förrän 2019 och montera ihop allt. Hade lite bråttom så tänkte att det sista av finishen skulle jag göra klart senare... Så blev det inte då de ser helt ok ut som de är och tiden aldrig infann sig på grund av för mycket andra projekt.
Jag har inte spelat på dem mer än kanske 200h men det beror inte på att de inte presterar välljud. Låter riktigt, riktigt bra och till skillnad ifrån piP så går det att spela riktigt högt också då de inte behöver kämpa med basen. iP skär till skillnad ifrån piP bort mycket av basen och behöver basstöd i form av baslådor. Med 2st subwoofers till så får man så oerhört bra ljud att många nog är nöjda för all framtid!
Om man hellre vill ha piP så är det bara att lägga till ett basreflexrör och bygga en större låda, delningsfilter och element är identiska. Jag skulle hursomhelst avråda ifrån det och och testa med 2st subwoofers för en komplett anläggning.
Mitt tips är att skaffa en Nad 326BEE som har två extra preout som delar bort allt över 100Hz, använda dessa till varsin subwoofer med en tia eller tolva och du har en anläggning som låter otroligt bra även i större rum. Jag testade med 2st Dynavoice Magic 12" och det lät väldigt bra trots en billig subwoofer. Har 2st vita till salu framöver om det skulle finnas intresse för den kombon.

Kan skicka och packar överdrivet noggrant isåfall. Kan även hämtas i Eskilstuna, Enköping eller mötas upp i Stockholm eller runt mälardalen då jag åker en del i jobbet.

Objektsnr 630097894

Visningar 508

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:17

Ino Audio iP (lillebror till piP)

Slutpris

|

4 500 kr

Auktionen är avslutad

Divaden vann auktionen

Såpa72

Enköping, Sverige

Verifierad

33 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?