Beskrivning

DEN PERFEKTA STUDENTPRESENTEN!

Har din tonåring ännu inte upptäckt tjusningen i att äga musik och spela på något annat sätt än komprimerad streaming i små drops? Led då honom eller henne in i HiFi-världens njutningar. Vinylskivor är ju "cool" igen bland ungdomar. För ynka 8000 kr säljer jag ett komplett, servat och testat system för att lyssna på vinylskivor och CD men samtidigt kunna streama med hög kvalitet och även lyssna på FM-radio?

Vill du slippa lägga flera månadslöner på ny utrustning men vet inte riktigt vad du ska köpa på den lite snåriga begagnatmarknaden? Vill du ha ett ”nyckelfärdigt” system? Bara trycka på knappen och njuta?

Köp då ett välljudande, testat, genomgånget och renoverat system av mig för det mycket facila priset av 8000 kronor, en bråkdel av de sammanlagda nypriserna. Jag gillar att mecka med ljudutrustning och har samlat på mig diverse komponenter som jag satt ihop till ett system som fungerar väl och som kan spela vinyl, CD, streaming och FM-radio. Det är inga toppmodeller men välfungerande apparater från huvudsakligen kända märken.

Systemet kan provlyssnas hemma hos mig i Täby.

Kärnan är en kraftfull Harman Kardon förstärkare modell AVR 155/230. Detta är en mycket kompetent förstärkare som också kan användas för TV- och filmlljud då den har många ingångar såväl RCA som HDMI, coax och komponent. Med antenn (ingår) tar den in FM-radio alldeles utmärkt. Enda nersidan är att displayen lyser lite svagt (kan gå att justera). Förstärkaren kommer med en fjärrkontroll.

Skivspelaren är en Technics SL 200K halvautomatisk (går tillbaka och stänger av när skivan är slut) med helt ny rem. Pick-up är en Technics 270C med helt ny nål. Mellan skivspelare och förstärkare kopplas ett litet RIAA-steg av märket Ohmega som låter helt kanon.

CD-spelaren är en Sony DVP N8305 som spelar såväl CD som DVD och som kommer med en fjärrkontroll.Streamad musik från egen telefon spelas genom en Bluetooth 192kHz DAC (digital-analog konverterare) av märket Neoteck som gör att du smidigt lyssnar på Spotify eller annan streaming genom förstärkare och högtalare.

Högtalarna är ett par härliga Dynavoice Athmosphere golvhögtalare med en neutral till varm ljudbild. Även en lagom stor subwoofer från Sony ingår.

Alla kablar ingår!

Leverans och installation kan ordnas i Stockholmsområdet eller Östergötland. Skickas inte.

Välkomna med frågor!

Objektnr 632023660

Visningar 210

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 22:30

Komplett system för vinyl, CD, streaming och radio

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

ejemyr

Täby, Sverige

5.0

ejemyr

Verifierad

Toppsäljare

381 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?