Beskrivning

Made in Japan. Högkvalitativ stereo tuner inköpt 1979 (kvittot kvar) och sparsamt använd samt undanställd i varmförråd på 90-talet pga utlandsflytt och sedan inte använd. Originalbroschyren, som är 5-språkig, följer med och den är också på svenska där den på 6 sidor går igenom funktion, kopplingsalternativ, prestanda etc. Frekvensområde 88 – 108 MHz. Se vidare bild från den sida som går igenom övriga intressanta tekniska data. Fronten består av en eloxerad metallplatta vilket ger ett robust intryck. Övermålat stöldskyddsnummer på ena kanten.

Fungerar som den ska. Vikt: 9,2 Kilo och skickar spårbart med Schenker som 12 kilo för att kunna emballera väl.

Sista bilden visar den upplockade stereoutrustningen där jag gjort en funktionskontroll av samtliga ingående komponenter som varit lagrade i varmförråd under 35 år. Men det är naturligtvis enbart FM/AM Turnern som ingår i denna auktion. Jag har alltså Turnern för tillfället ihopkopplad med följande komponenter (som inte ingår i denna auktion) för att kontrollera att allt fungerar, vilket det givetvis gör (se bild). Övriga delar ligger alltså separat ute på Traderas auktioner (förutom mina Pioneer HPM 100 högtalare som väger ca 30 kilo styck):

- Technis Förstärkare SU-8600
- Technis Equalizer SH-8020
- Pioneer skivspelare PL-560.
- Högtalare Pioneer HPM 100

Upprepar alltså att enna aunktion gäller dock enbart Turnern men övriga komponenter finns i separata auktioner här på Tradera.

Objektsnr 627933839

Visningar 980

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:10

Radio / Tuner FM/AM Technics Proffs ST-9600 Stereo Musik Vinyl Japan Proffs

Slutpris

|

1 831 kr

Auktionen är avslutad

axius vann auktionen

Kagued

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 371 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?