Beskrivning

Original högkvalitativ Grundig rörradio Modell 3095 ML. En sällsynt gammal antik radio i teak med knappar i bakelit. Radion är tillverkad i Västtyskland 1955 eller 1956. Radion verkar fungera. Displayen lyser. Det kommer ljud i form av brus från den, kan tillägga att jag inte har någon antenn till den och därför inte får in någon kanal. Den knappen som sitter näst längst till höger behöver nog lite smörjning. Förmodligen är det mer som behövs smörjas eftersom den stått som prydnad i många år. Kabeln är original och verkar vara i bra skick. Den är mjuk och böjlig. Teaken är mycket fin, inga skador på rutan där framme. Knappar ser bra ut och verkar fungera, bortsett från lite smörjning. Vad jag kan se verkar det i övrigt inte finnas några andra fel men jag säljer radion i befintligt skick och hoppas att köparen inte hittar några andra fel som jag missat eller inte förstått.

Mått på radion:
Längd 68 cm, djup 33 cm, höjd 36 cm.
Vikt: 16 kg (enligt Radiomuseum)

Jag är mycket dålig på det tekniska och därför har jag sökt upp uppgifter om radion från ett Radiomuseum där ni kan läsa om den: https://www.radiomuseum.org/r/grundig_3095_ml.html#

Jag använder mig av Tradera-betalning. Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar. Efter att jag fått besked av Tradera att betalning är gjord skickar jag paketet inom 3 arbetsdagar. Jag är noga med att packa väl.

OBS: DENNA RADIO SAMFRAKTAS INTE MED NÅGOT ANNAT. DEN ÄR REDAN INPACKAD OCH KOMMER INTE ATT ÖPPNAS FÖRRÄN DEN KOMMIT TILL NY ÄGARE.

Objektsnr 630043465

Visningar 565

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 19:26

Antik Rörradio GRUNDIG Modell 3095 ML från 1955/1956 / Vintage / Retro

Slutpris

|

1 048 kr

Auktionen är avslutad

David_Ludvigsson vann auktionen

Gullmarie1

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

530 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?