Beskrivning

Högkvalitativ förstärkare inköpt 1978 (inköpskvitto medföljer) och sparsamt använd samt undanställd i varmförråd på 90-talet pga utlandsflytt. Originalbroschyren, som är 5-språkig, följer med och den är också på svenska där den på 8 sidor går igenom funktion, kopplingsalternativ, prestanda etc. Effekt (enligt broschyren som ingår i auktionen): 85+85 W (4 O), 76+76 W (8 O). Se vidare den sida som går igenom övriga intressanta tekniska data. Fronten består av en eloxerad metallplatta vilket ger ett robust intryck. Det är ingraverat ett nummer kanten som stöldskydd men det är övermålat med svart färg. Inget knaster i volymkontroll som det kan bli på äldre prylar. Vikt Förstärkaren:13,5 kilo - och skickar spårbart med Schenker som 15 kilo.

Sista bilden visar den upplockade stereoutrustningen där jag gjort en funktionskontroll av samtliga ingående komponenter som varit lagrade i varmförråd under 35 år. Men det är naturligtvis enbart förstärkaren som ingår i denna auktion. Jag har alltså förstärkaren för tillfället ihopkopplad med följande komponenter (som inte ingår i denna auktion) för att kontrollera att allt fungerar, vilket det givetvis gör (se bild). Övriga delar ligger alltså separat ute på Traderas auktioner, inklusive mina Pioneer HPM 100 högtalare som väger ca 30 kilo styck och måste hämtas på plats):
- Technis FM / AM Stereo Radio, ST 9600
- Technis Stereo frequency Equalizer SH 8020 samt
- Pioneer skivspelare PL-560.
- Högtalare Pioneer HPM 100

Upprepar att enna aunktion gäller dock enbart förstärkaren men övriga komponenter finns i separata auktioner här på Tradera.

Objektsnr 627929167

Visningar 2 634

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:53

Förstärkare Technics Proffs SU-8600 Vinyl Retro Musik Japantillverkad Stereo

Slutpris

|

2 860 kr

Auktionen är avslutad

p.larsson.7 vann auktionen

Kagued

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 371 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?